Loading color scheme

Covid-info trainingen

Heb je vragen, neem dan contact op met onze Covid-Coördinator, Ronald-Jan. Dit kan in de zaal of via mail (voorzitter@vchouten.nl).


Algemene Covid-regels
De volgende algemene (RIVM-)richtlijnen gelden ook tijdens het sporten:
* Gebruik je gezond verstand!
* Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan. Dit geldt voor iedereen!
* Houd 1,5 m afstand (uitgezonderd in het veld).
* Schud geen handen en vermijd ander fysiek contact zoals high-fives of knuffels.
* Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek aan de sporthal.
* Volg de regels die we met elkaar hebben afgesproken. Als je je niet houdt aan de regels, behouden de trainers zich het recht voor om je weg te sturen.


Regels op de locatie Molenwiek
* Reis je samen in de auto, dan is het dragen van een mondkapje aan te bevelen. Zet de airco/recirculatie uit.
* Er zijn desinfectiemiddelen beschikbaar (handgel bij binnenkomst van de sporthal, sprayflacons en papier in de hal).
* De gemeente zorgt voor juiste ventilatie-instellingen, we zetten zo mogelijk tijdens de training de deuren open.
* Voor of na de training wat drinken? Bij Eddies gelden de algemene horeca-regels.
* Houd je aan de loopregels:

>> Vroeg trainingsblok (20.00u)
Kom via de gang de kleedkamers (nr 1,2, 3 en 4) binnen. Omkleden graag zoveel mogelijk thuis, zodat je in kleedkamers alleen schoenen hoeft te wisselen. Spullen meenemen naar de zaal. Na afloop: evt douchen (aangeraden wordt om het thuis te doen), in resp. kleedkamer 1 (dames) en 3 (heren). En via de zaal naar buiten.

>> Laat trainingsblok (21.30u)
Kom via de gang de kleedkamers (nr 2 voor de dames en nr 4 voor de heren) binnen. Omkleden graag zoveel mogelijk thuis, zodat je in kleedkamers alleen schoenen hoeft te wisselen.  Spullen meenemen naar de zaal. Na afloop: evt douchen (aangeraden wordt om het thuis te doen) en omkleden kan in alle kleedkamers. En via de gang weer naar buiten. 


Specifieke regels trainingen
* Zorg dat de groepsapp op orde is en meldt eventuele klachten of positieve test. Meldt dit ook aan de Corona-coördinator zodat die de rest van de trainingsgroep kan informeren. Bij melding wordt gekeken of bron- en contactonderzoek nodig is in overleg met de GGD.
* Richtlijn is maximaal 8 spelers per speelhelft om veilig te kunnen trainen (wij hebben iets meer ruimte om de velden heen, dus kunnen ook met iets grotere groepen trainen).
* Maximaal 15 minuten binnen 1.5 meter tijdens een sportactiviteit wordt nog niet gezien als nauw contact, langer dus wel (denk hieraan als je bijvoorbeeld wisselspeler bent).


We wensen jullie allemaal een goed en gezond volleybalseizoen toe!
 
Komende activiteiten
  

: