Loading color scheme

Welkom op de site
van VC Houten

Volleyballen en ontspannen

VC Houten is een vereniging van circa 90 leden, waar naast de sport ook gezelligheid belangrijk is.

De teams
van VC Houten

Competitie en recreanten

Onze dames en heren spelen in 6 competitieteams en 3 recreantenteams. We trainen allemaal op dezelfde avond: op maandag.

Samen draaien
we VC Houten

Wat doen we nog meer?

Met elkaar vervullen we alle taken binnen de vereniging die nodig zijn om VC Houten mogelijk te maken. Bijvoorbeeld in bestuur of commissie. Iedereen doet iets, minimaal tellen bij een thuiswedstrijden.

Neem een kijkje bij de teams. We spelen competitie met 6 teams, hebben 3 recreantenteams, en bieden ook mogelijkheden om op een prettige manier kennis te maken met onze vereniging.

COMPETITIE-TEAMS

Onze 6 competitieteams spelen in verschillende klassen. Het eerste damesteam speelt tweede klasse. Het eerste herenteam is in 2018 gepromoveerd en gaat ook naar de tweede klasse.

RECREANTEN-TEAMS

In de recreantencompetitie spelen op dit moment drie teams: een damesteam, een herenteam en een mix-team.

KOM MET ONS KENNISMAKEN!

Heb je volleybalervaring en zin om met ons mee te doen? Kom langs en train een paar keer mee, om sfeer te proeven en te bekijken in welk team je mee zou kunnen spelen.

Samen trainen

We trainen met de hele vereniging op dezelfde avond: de maandag. Er is plaats voor 2x 3 trainingsgroepen. Vroeg en laat trainen wisselen we per seizoen zoveel mogelijk af.

Train de trainer

We doen alles zoveel mogelijk zelf, ook het verzorgen van de trainingen. Leden die trainer willen worden, kunnen bij de NEVOBO een trainersopleiding volgen. En aanspraak maken op een trainersvergoeding.

Lage contributie

We hoeven geen winst te maken. Onze contributie is afgestemd op onze kosten. Daar kijken we jaarlijks naar en als het nodig is passen we het aan. Omhoog of omlaag.

Goede balans

We gaan voor goede prestaties, maar niet ten koste van alles. We streven naar een goed niveau volleybal waarin elk teamlid zijn of haar inbreng heeft. Daarom besteden we veel aandacht aan de team-indeling.

Een wedstrijdverslag schrijven is niet voor iedereen een hobby... maar toch is een paar woorden over een wedstrijd leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die geen acte de presence heeft gegeven.

Maak eens een verslag!

Een fantastische avond/nacht!!

5 april 2019 - Wat gaat de tijd hard, alweer de laatste wedstrijd van het seizoen! Daar wilden we als team extra ons best voor doen. Ons beste “(nijl)paard van stal”: Els ..... gaat vandaag haar carrière als volleybalster beëindigen na 40 jaar volleybal 🏐

Van tevoren was er door Dames 2 een extra groepsapp aangemaakt, uiteraard zonder Els ;-).... om de nodige afspraken en ideeën rond te appen! Voorpret is leuk!

Els is altijd ruim op tijd aanwezig voor de wedstrijd, dus de versiercommissie was dit keer extra vroeg in de sporthal om de slingers en ballonnen op te hangen. Els zelf had echter geen idee dat de decoratie er hing voor haarzelf.... Haha! Dat moest even ingefluisterd worden door Fred: “Leuk hè Els de versiering voor jou?” “Is dat voor mij?? Echt??"

Lees verder

De laatste wedstrijd van Dames 4

Op vrijdagavond 12 april gingen wij naar Maarssen voor de laatste wedstrijd van dit seizoen. Het was even wachten op de tegenstanders; die bleken weinig haast te hebben. De tegenstander weet al langere tijd dat ze kampioen zullen worden. Zou dat ons kans bieden om een setje (of meer) te pakken?

De eerste twee sets verloren we helaas. Tijdens de derde set ging ons spel beter en leek de tegenstander de concentratie te verliezen. Het werd een spannende set, maar we wonnen hem niet. De vierde set vergeten we maar gauw, want dat was de minste van de vier.

Lees verder

DOE JE MET ONS MEE?

Heb je volleybalervaring en wil je (weer) actief sporten? Kom dan bij ons kijken!