Loading color scheme

Bier, bitterballen en baby’s in de bieb

D2 reisde op vrijdag 3 november af naar Leersum. Eenmaal het gebouw gevonden, begonnen we de zoektocht naar de kleedkamers en de zaal. De zaal werd gevonden. Daar keken we een stukje van de wedstrijd van H2. Toen we daarna de kleedkamers zochten, stonden we ineens in de bieb. Het rook er naar bier. Daarover later meer.

lees verder

Dames 2 wint een beker!

Op woensdag 1 november had D2 een onverwachte wedstrijdavond. Door uitstekende connecties werden we uitgenodigd om bij Taurus een oefentoernooitje te spelen tegen drie recreantenteams.

Lees verder

Het zit dames 2 niet mee

Als een soort déjà-vu moment, reden we ook deze week door de stromende regen naar de Galgenwaard. We hebben geleerd van vorige week, dus we parkeerden deze keer wel bij de lift - die vervolgens niet te bereiken was via de binnendeur, waardoor we alsnog door de regen buitenom moesten lopen. Gelukkig werden we niet zo’n verzopen katten c.q. natte dweilen als vorige week. 

lees verder


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!