Loading color scheme

Wat staat er op de planning vandaag?

13 oktober 2018 - Even kijken, 09:00 uur het voetbalteam coachen van Milan, 12:30 uur de volleybalwedstrijd kijken van Kevin, 15:00 uur zelf spelen tegen VTC Woerden en om 20:00 uur kijken “hoe het echt moet” bij SV Land Taurus H1 – Abiant Lycurgus H1, (overigens is ze dat niet gelukt) kortom een relax dagje (voor mijn doen dan). Na het genieten van mijn kids op naar Woerden. In Woerden aangekomen parkeerde ik de auto, pakte ik mijn tas uit de kofferbak en liep in gedachten (wat zal dames 1 vandaag doen, wat tof dat dames 2 gisteren gewonnen heeft, hoe gaan wij spelen) naar de hal toe. Maar opeens werd ik door grapjas Dennis bruut uit mijn gedachtes gehaald, man wat een toeter heb jij op die auto zitten, ik schrok me echt kapot.

Lees verder

De stijgende lijn

13 oktober 2018 - Het is toch even wat anders, onze eerste uitwedstrijd op zaterdagmiddag, er stonden heel gevarieerde teams op het veld. Aan de ene kant een luidruchtig mannenteam, daarnaast een jeugdteam, en daarnaast mochten wij onze kunsten vertonen tegenover een team wat net de jeugdleeftijd achter zich had gelaten. Ik denk dat zij zelfs ons jongste teamlid nog oud vonden. Maar leeftijd speelt (bijna) geen rol bij dit spelletje. Tijdens het inslaan kregen we de ballen flink om de oren. Hard knallen konden ze, maar met hun jeugdige onstuimigheid gingen ze ook best wel vaak uit of in het net.

Lees verder

Tegenslag maakt sterker

12 oktober 2018 - Gaan we het dit verslag hebben over kwantiteit? Doet het er toe dat we vanavond tegen Bevoc d2 maar met vijf speelsters van ons eigen team zijn? Dat Bianca van een welverdiende vakantie in Japan geniet en de kunst afkijkt bij Team Orange? Rebecca, Gerdien, Karin, José en Els vormen met Marianne (1), Wilma (3) en Mandy (4) een prachtig fantasieteam, met Marijke op de bank. Oliebollentoernooi in oktober. De tegenstander vormt een mix van lang en klein, jong en oud, ervaren en lerend. Een aantal ruwe diamanten, nog niet stabiel in uitvoering en tactiek. We zien mogelijkheden.

Lees verder

De mindset maakt het verschil

5 oktober 2018 - Van onze verslaggever ter plaatse.

Het is gelukt om na de wedstrijd tegen Bevoc een aantal spelers van Dames 3 achter de microfoon te krijgen. Het was een spannende strijd die werd beslist in het voordeel van VC Houten: 3-1 winst! Slechts 6 speelsters had de coach tot haar beschikking, speelsters die ook nog eens zelf bepaalden waar ze wilden staan. Desgevraagd peinst de coach dat ze zich ‘bouncing’ voelde. Van blijdschap, trots en ontlading. “Want ook voor mij als coach was het spannend”, zo gaf ze direct na de wedstrijd te kennen.

De cijfers laten de spanning zien: 25-22, 25-21, 22-25 en 25-23.  De ploegen waren aan elkaar gewaagd. 

Lees verder
Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!