Loading color scheme

Soms zijn er van die momenten...

Soms zijn er van die momenten...

dat je erin durft te geloven
dat je vol verwachting naar een wedstrijd rijdt
dat het de vorige wedstrijden ging zoals je bedoelde
dat je voor één van de eerste keren dit seizoen met het voltallige team speelt
dat je zelfs bij een uit-wedstrijd publiek mee hebt…  

Soms zijn er van die momenten… 

dat het in de eerste set lukt
dat je de nummer 3 laat schrikken
dat we doen wat we moeten doen
dat je de set wint met 21-25 
dat de coach weinig aan te merken heeft..  

Lees verder

“SV-Corona-Houten” naar Schoonhoven

Vol goede moed reden we dit keer naar Schoonhoven, de plaats waar Marleen is opgegroeid en haar familie nog steeds woont. Op de vraag waar ze nu zijn als supporter, antwoord ze: “oh nee hoor, dat vind ik veel te spannend als ze komen kijken”... Haha 😆.
De zaal in Schoonhoven is nog in dezelfde staat als in Marleen’s jeugd, een ouderwetse houten vloer en redelijk laag plafond.

De tegenstander zag er in vergelijking met ons team iets jonger uit ... ;-) maar ach, het gaat uiteindelijk toch om de vlieguren en die hebben we ruimschoots in huis!
In verband met de kans op besmettingsgevaar voor het inmiddels “overbekende” Corona-virus, mochten we elkaar eigenlijk geen handen schudden of high fives geven, op advies van Nevobo.

Lees verder

De avond was lang

Vrijdagavond 7 februari 2020 - Na de klinkende overwinning in de vorige competitiewedstrijd (4-0 winst tegen Werkhoven) hebben we er weer zin in. Ondanks het grote aantal kwakkelaars -met kinkhoest, gekneusde duim, geopereerde duim, ingeschoten bil, of nog licht revaliderend- staan we met tien spelers en coach Marianne aan de start te trappelen. En behoorlijk lang te trappelen, want Dames 2 maakt er in de wedstrijd vóór ons een spannende strijd van. Een vijfsetter met veel setpunten. Als je graag wilt starten met je eigen wedstrijd, duurt dat heel lang :)

Tegenstander vandaag is Boni D7, de huidige nummer 1. Wij staan op ongeveer de 8e plaats en bij de vorige ontmoeting werd het 4-0 voor hen. We kunnen dus rustig zonder druk spelen, we hebben niets te verliezen.

Lees verder

In sneltreinvaart

Op woensdag 22 januari vertrokken we zonder onze vaste coach Marijke naar Moordrecht. Het was wel even wennen om midden in de week een wedstrijd te spelen maar we zouden er met z’n allen wat moois van gaan maken! We hadden helaas een valse start, doordat Marleen geblesseerd raakte tijdens het inspelen. Helaas kon ze daardoor de hele wedstrijd niet meer mee doen. Dat was wel even een tegenvaller! Maar we hadden gelukkig Karin, die ons als team erdoor heen coachte.

De eerste set moesten we even op inkomen. We merkten dat we het tempo omhoog moesten brengen en voor elke bal moesten gaan. De tegenstander had regelmatig een lucky-bal waardoor we net niet sterk genoeg waren. Helaas verloren we deze set met 25-16. 

Lees verder
Komende activiteiten
  

:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!