Loading color scheme

Derde wedstrijd in 5 dagen

20-04-2022 - Met nog één wedstrijd in het verschiet tegen Taurus, bezocht Cheryl namens het bestuur deze een na laatste uitwedstrijd van H2 tegen haar oude club Vives in IJsselstein. Een bezoek met het plan om vanaf de tribune onze mannen aan te moedigen om punten binnen te halen. Met een bezetting van slechts 6 man werd dit plan omgeturnd tot coach op het veld (en aanmoedigen).
De uitslag zal iedereen vast al wel op de Volleybalapp hebben gezien en dat is er een om trots op te zijn. Zeker als je bedenkt dat dit de derde wedstrijd binnen 5 dagen was met nagenoeg dezelfde 6 spelers. En, niet te vergeten, een winst tegen een team dat een stuk hoger staat in de stand.
Lees verder

Verdiende bitterbal

Op donderdag 14 april ging ik namens het bestuur naar de wedstrijd van D2 in Benschop. Ik nam de penningmeester mee (en tevens teamgenoot van D2).  Dat leek me wel handig met betalen voor het rondje van het bestuur, maar bovendien leek het me gezelliger om samen af te reizen naar Benschop en de wedstrijd te kijken. 

Het was nog rustig op de tribune toen de wedstrijd startte. 'We' wonnen de eerste set makkelijk met 14-25. 

Ondertussen werd de tribune steeds drukker, we kwamen niet meer boven het geschreeuw van de Bevoc-fans uit. Ook in het veld werd Bevoc sterker dan VC Houten, zo werd het ineens 25-14 in de tweede set. 

Lees verder

MIX1 kreeg ook bezoek

Na het supporten van XR2 kon Cheryl namens het bestuur direct door naar XR1 kijken in Merwestein Nieuwegein. Vanaf de hoge tribune net het staartje van de eerste wedstrijd gezien die helaas niet kon worden verzilverd door onze XR1 (17-19). De volgende aangemoedigd wedstrijd vanaf de bank begon voorspoedig en met een dik verdiende 28-12 werd de eerst set gewonnen. Wellicht had ik toen niet moeten zeggen:”Als jullie de volgende set ook niet winnen, dan weet ik het niet meer” want prompt kwamen de slordigheden er wat in en kwam de tegenstander op dreef waardoor deze set met 16-18 nipt naar de tegenstander ging.
Lees verder

MIX 2 kreeg bezoek

Sinds 2 jaar kon er eindelijk weer iemand de traditie van het bestuur voortzetten om een uitwedstrijd van een team te komen supporten. Afgelopen zaterdag mocht recreanten mix 2 aan de bak in Nieuwegein.
Namens het bestuur kwam Cheryl de laatste twee wedstrijden aanmoedigen vanaf de bank naast het veld. XR2 maakte het kijken vanaf begin wel spannend, maar won de set met 4 punten verschil.  Helaas lukte het niet om dit in de tweede set te herhalen en eindigde deze aangemoedigde wedstrijd in 1-1.
Lees verder
Komende activiteiten
  

:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!