Loading color scheme

Een fantastische avond/nacht!!

5 april 2019 - Wat gaat de tijd hard, alweer de laatste wedstrijd van het seizoen! Daar wilden we als team extra ons best voor doen. Ons beste “(nijl)paard van stal”: Els ..... gaat vandaag haar carrière als volleybalster beëindigen na 40 jaar volleybal 🏐

Van tevoren was er door Dames 2 een extra groepsapp aangemaakt, uiteraard zonder Els ;-).... om de nodige afspraken en ideeën rond te appen! Voorpret is leuk!

Els is altijd ruim op tijd aanwezig voor de wedstrijd, dus de versiercommissie was dit keer extra vroeg in de sporthal om de slingers en ballonnen op te hangen. Els zelf had echter geen idee dat de decoratie er hing voor haarzelf.... Haha! Dat moest even ingefluisterd worden door Fred: “Leuk hè Els de versiering voor jou?” “Is dat voor mij?? Echt??"

Lees verder

De laatste wedstrijd van Dames 4

Op vrijdagavond 12 april gingen wij naar Maarssen voor de laatste wedstrijd van dit seizoen. Het was even wachten op de tegenstanders; die bleken weinig haast te hebben. De tegenstander weet al langere tijd dat ze kampioen zullen worden. Zou dat ons kans bieden om een setje (of meer) te pakken?

De eerste twee sets verloren we helaas. Tijdens de derde set ging ons spel beter en leek de tegenstander de concentratie te verliezen. Het werd een spannende set, maar we wonnen hem niet. De vierde set vergeten we maar gauw, want dat was de minste van de vier.

Lees verder

De laatste competitiewedstrijd, maar H2 is nog niet klaar

13 april 2019 - Met 6 spelende teamleden en Harald als ondersteuning togen we zaterdagmiddag naar Lopik waar we om half 4 moesten aantreden voor onze laatste competitiewedstrijd tegen LVV. Omdat de jeugd die voor ons aan het spelen was aanzienlijk meer tijd nodig had, werd dat kwart over 4. Dan kun je vast wennen aan de hal zou je denken. Maar niets was minder waar.

In die eerste set werd er veelvuldig 'UIT' geroepen en viel de bal vervolgens toch (ruim) binnen de lijnen. De tegenstander zat wel lekker in de wedstrijd, maar wij hadden wat opstartproblemen. Naar het einde van de eerste set toe kropen we wel steeds dichterbij, maar moesten de winst aan de tegenstander laten. Het werd 25 - 22.

Lees verder

De laatste wedstrijd en een afscheid

13 april 2019 - De laatste seizoenswedstrijd van Dames 3 speelt zich af in Utrecht, op het studentensportcomplex op de Uithof. De vierde volleybalactiviteit in negen dagen. De studenten hebben zich uitgeleefd als paashazen, waardoor de kleedkamers en de zaal vol met eitjes liggen. Lekker. Totdat we na de eerste set, naast het andere veld, de fles Smirnov ontdekken in combinatie met grinnikende steelse blikken van dames aan de andere kant van het net. We bekijken de eitjes met een iets andere blik.

Maar goed, de wedstrijd. Marianne heeft 7 actieve spelers tot haar beschikking, waaronder Annet, die na heeeel veel VC Houten-dienstjaren nu haar laatste wedstrijd speelt… Een reden te meer om van deze seizoensafsluitende wedstrijd een mooie te maken.

Lees verder
Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!