Loading color scheme

Heren 2 de afgelopen weken

Beste volleybalvrienden,
De afgelopen weken heeft H2 best wel wat progressie gemaakt. Na de lange zomerpauze was het weer even wennen aan elkaar, en kijken hoe een team indeling van 11 spelers uit zou gaan pakken. Maar nu we naar het einde van de eerste seizoenshelft aan het gaan zijn, komt er meer stabiliteit in het team en komt er steeds meer vertrouwen in elkaar dat ieder zijn taken in het team naar behoren uitvoert. Dat merk je dan ook aan de sfeer binnen het team.

Nog even een kort resumé over de wedstrijden sinds de eerste wedstrijd tegen Vives.

Lees verder

De vloek van 2 punten verschil

Zaterdag 5 november was de 4e wedstrijd van dames 2 dit seizoen. In de drie voorgaande wedstrijden, werden 7 van de 14 sets verloren (en eentje gewonnen) met 2 punten verschil.

Tijd om die vloek te verbreken!

Lees verder

Seizoensaftrap van dames 2

Op 30 september trapte Dames 2 het competitieseizoen af met haar eerste wedstrijd tegen Vives D2. Met frisse moed - en de jongste supporter aller tijden op de tribune - kon de wedstrijd met plezier beginnen.

Lees verder

Seizoensaftrap voor H2

21 september 2022 - We stonden met z’n allen weer te trappelen van ongeduld om weer als jonge veulens het speelveld te kunnen betreden. De een heeft al wat meer trainingsuurtjes er op zitten dan de ander, maar we zijn vooral blij met het weer aantreden van Harald en Tom na nogal wat fysieke ongemakken en met onze nieuwe aanwinst Frank. Met 11 teamleden zou het toch moeten lukken om dit seizoen vol te kunnen maken zonder een beroep te hoeven doen op andere teams. Maar je weet het nooit (knock on wood).

Lees verder


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!