Loading color scheme

Pepernotentoernooi

Sinterklaas mag dan wel weg zijn... de voorraad snoepgoed is nog niet op! De evenementencommissie van VC Houten heeft flink ingeslagen, zodat we dit jaar een Pepernotentoernooi kunnen spelen. Dit toernooi, dat alleen voor leden is, vindt volgende week maandag plaats, 17 december. tussen 19.30 en 19.45 uur is de inschrijving, om 20.00 uur starten de eerste wedstrijden.

Nieuwe VCH-vesten?

Veel leden die al langer lid zijn van onze vereniging, hebben hem: het zwarte VC Houten-vest. Graag peilen we de belangstelling voor een nieuwe bestelling. Zijn er (nieuwe) leden die ook graag een soortgelijk vest zouden willen hebben? Wanneer er 25 tot 30 leden zijn die op die vraag 'ja' antwoorden, kan de materiaalcommissie een offerte uitvragen bij een leverancier. En kunnen we daarna beslissen.

Dus: wil je ook graag dit mooie en praktische item toevoegen aan je VCH-outfit? Geef dit dan aan via de contact-pagina op de website!

Thuiswedstrijd in Wijk bij Duurstede

Volgende week, op dinsdagavond 23 oktober, speelt VC Houten Dames 1 een bekerduel tegen de dames van Bourgondië D1. Het is een thuiswedstrijd, maar... eentje die zich afspeelt in sportcomplex Mariënhoeve in Wijk bij Duurstede.

Thuispubliek is natuurlijk heel welkom! De wedstrijd start om 20.45 uur.

HELP!
De scheidsrechter is geregeld, maar we zoeken nog een teller. Wie helpt ons uit de brand?? Mail ons dan.

Vacature: Visionair gezocht!

Waar gaan we naartoe met VC Houten? Welke koers te varen? De wereld verandert en wij veranderen mee. Leden gaan en leden komen en inmiddels bestaat onze vereniging al bijna weer 15 jaar...

Heb jij oog voor de toekomst, hart voor de vereniging, durf je vooruit te kijken en wil je meedenken? Sluit je dan aan bij de visie-commissie! Zo draag je als vrijwilliger meteen je steentje bij aan onze fijne vereniging 😉

Meer info? Kijk dan onder LEDEN-INFO.