Loading color scheme

Thuiswedstrijd in Wijk bij Duurstede

Volgende week, op dinsdagavond 23 oktober, speelt VC Houten Dames 1 een bekerduel tegen de dames van Bourgondië D1. Het is een thuiswedstrijd, maar... eentje die zich afspeelt in sportcomplex Mariënhoeve in Wijk bij Duurstede.

Thuispubliek is natuurlijk heel welkom! De wedstrijd start om 20.45 uur.

HELP!
De scheidsrechter is geregeld, maar we zoeken nog een teller. Wie helpt ons uit de brand?? Mail ons dan.

Vacature: Visionair gezocht!

Waar gaan we naartoe met VC Houten? Welke koers te varen? De wereld verandert en wij veranderen mee. Leden gaan en leden komen en inmiddels bestaat onze vereniging al bijna weer 15 jaar...

Heb jij oog voor de toekomst, hart voor de vereniging, durf je vooruit te kijken en wil je meedenken? Sluit je dan aan bij de visie-commissie! Zo draag je als vrijwilliger meteen je steentje bij aan onze fijne vereniging 😉

Meer info? Kijk dan onder LEDEN-INFO.

Vacature: Nieuwsredacteur gezocht!

Ben je blij met VC Houten en wil je graag wat doen voor je cluppie? Sluit je dan aan bij de PR- en webcommissie voor de externe communicatie. Met geschreven stukken in het Houtens Nieuws en aankondigingen op de lichtkrant langs de Rondweg maak je onze vereniging nóg bekender bij de Houtenaren!

In de commissie zitten naast jou als nieuwsredacteur ook twee webmasters en twee fotografen. Samen zorgen jullie ervoor dat we als vereniging goed op de kaart staan binnen Houten!

Meer info? Kijk dan onder LEDEN-INFO.

De regels van het spelletje

De eerste training is alweer geweest, en eind deze maand beginnen ook de wedstrijden. Onze scheidsrechterscoördinator is druk bezig om het fluitrooster rond te krijgen. Wellicht is scheidsrechter iets voor jou! Per competitieteam hebben we toch echt wel 3 scheidsrechters nodig en vele varkens maken de spoeling dus. Dus overleg nog even met jezelf of je het toch niet wilt doen dit jaar: je ontwikkelen tot scheidsrechter!

Lees meer