Loading color scheme

Volleyball Nations League in Apeldoorn

Op 28, 29 en 30 mei is het zover: de Volleybaldames spelen dan hun eerste wedstrijden van 2019 in Nederland! Oranje komt drie keer in actie in de Volleyball Nations League in het Omnisport in Apeldoorn.

Wat is de Volleyball Nations League?

De Volleyball Nations League is een jaarlijks toernooi voor de zestien beste volleyballlanden van de wereld. Deze landen gaan gedurende vijf weken de strijd met elkaar aan en spelen allemaal één keer tegen elkaar. Na de poulefase vindt de Final Six plaats: de vijf landen met de beste resultaten, plus de organisator van de finale, plaatsen zich hiervoor. Vorig jaar won Amerika het vrouwentoernooi. Nederland behaalde vorig jaar de Final Six, maar verloor vervolgens van China en Brazilië, waardoor het team van bondscoach Jamie Morrisson op de vijfde plek eindigde.

Lees verder

De laatste thuisavond

5 april 2019 - De laatste thuisavond van dit seizoen. En een bijzondere avond. Slingers en ballonnen, stoelen in de zaal, uitslagen die alles of niets waren (4-0 of 0-4), een mooi eerbetoon aan Els, gezelligheid bij Eddie's en last but not least... karaoke voor de die hards. De fotograaf ter plaatse heeft mooie sfeerbeelden gemaakt, die je hier kunt bekijken.