Loading color scheme

Welkom op de site
van VC Houten

Volleyballen en ontspannen

VC Houten is een vereniging van circa 90 leden, waar naast de sport ook gezelligheid belangrijk is.

De teams
van VC Houten

Competitie en recreanten

Onze dames en heren spelen in 5 competitieteams en 3 recreantenteams. We trainen allemaal op dezelfde avond: op maandag.

Samen draaien
we VC Houten

Wat doen we nog meer?

Met elkaar vervullen we alle taken binnen de vereniging die nodig zijn om VC Houten mogelijk te maken. Bijvoorbeeld in bestuur of commissie. Iedereen doet iets, minimaal tellen bij een thuiswedstrijden.

Neem een kijkje bij de teams. We spelen competitie met vijf teams, hebben drie recreantenteams, en bieden ook mogelijkheden om op een prettige manier kennis te maken met onze vereniging.

COMPETITIE-TEAMS

Onze drie dames- en twee heren-competitieteams spelen in verschillende klassen, van de tweede tot de vierde.
We zijn op zoek naar dames!

RECREANTEN-TEAMS

In de recreantencompetitie spelen op dit moment drie teams: een damesteam en twee mix-teams.

KOM MET ONS KENNISMAKEN!

Heb je volleybalervaring en zin om met ons mee te doen? Kom langs en train een paar keer mee, om sfeer te proeven en te bekijken in welk team je mee zou kunnen spelen.

Samen trainen

We trainen met de hele vereniging op dezelfde avond: de maandag. Er is plaats voor 2x 3 trainingsgroepen. Vroeg en laat trainen wisselen we per seizoen zoveel mogelijk af.

Train de trainer

We doen alles zoveel mogelijk zelf, ook het verzorgen van de trainingen. Leden die trainer willen worden, kunnen bij de NEVOBO een trainersopleiding volgen. En aanspraak maken op een trainersvergoeding.

Lage contributie

We hoeven geen winst te maken. Onze contributie is afgestemd op onze kosten. Daar kijken we jaarlijks naar en als het nodig is passen we het aan. Omhoog of omlaag.

Goede balans

We gaan voor goede prestaties, maar niet ten koste van alles. We streven naar een goed niveau volleybal waarin elk teamlid zijn of haar inbreng heeft. Daarom besteden we veel aandacht aan de team-indeling.

Een wedstrijdverslag schrijven is niet voor iedereen een hobby... maar toch is een paar woorden over een wedstrijd leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die geen acte de presence heeft gegeven.

Maak eens een verslag!

Te kort?

Zaterdag 7 december was nog niet eens de kortste dag van het jaar, maar dat werd wel het thema voor dames 2. Na een korte ochtend togen we naar Driebruggen om tegen DVC, die kort onder ons staan, te strijden om de punten. Omdat Marleen een te kort aan parkeerplaatsen voorzag, parkeerde zij de auto vast in de straat er voor. Bij de sporthal aan gekomen bleek dat we de eerste wedstrijd waren en er nog plek genoeg was. Met 2 wedstrijden na ons was er na afloop wel een te kort aan parkeerplek en ruimte om je auto te keren. De andere auto was al iets eerder aan gekomen en zat al aan een kop koffie. De iets later aan gekomen groep vond het echter te kort tijd om nog wat te drinken en verdween na een hap boterham naar de kleedkamer om zich klaar te maken.

Lees verder

Wat in het vat zit...

7 december 2019 - Met zeven speelsters (inmiddels is iedereen ‘vastgespeeld) én coach Marianne vertrekken we naar Montfoort. Het is zaterdagmiddag, maar in de sporthal is weinig te doen. We hebben een afgeschermd stuk zaal voor alleen onze wedstrijd. Onze tegenstanders zijn met z’n zessen en zonder coach. Wel zijn er een scheidsrechter en twee tellers. Op de tribune 3 stuks publiek. Wat een rust…

Lees verder

DOE JE MET ONS MEE?

Heb je volleybalervaring en wil je (weer) actief sporten? Kom dan bij ons kijken!