Loading color scheme

Kom je bij
ons sporten?

Bewegen en plezier hebben

Weg met de corona-kilo's! VC Houten helpt je om in beweging te komen. We zoeken spelers voor de 1e klasse én recreanten met (enige) volleybal-ervaring. 

Welkom op de site
van VC Houten

Volleyballen en ontspannen

VC Houten is een vereniging van circa 90 leden, waar naast de sport ook gezelligheid belangrijk is.

De teams
van VC Houten

Competitie en recreanten

Onze dames en heren spelen in 5 competitieteams en 3 recreantenteams. We trainen allemaal op dezelfde avond: op maandag.

Neem een kijkje bij de teams. We spelen competitie met vijf teams, hebben drie recreantenteams, en bieden ook mogelijkheden om op een prettige manier kennis te maken met onze vereniging.

COMPETITIE-TEAMS

Onze drie dames- en twee heren-competitieteams spelen in verschillende klassen, van de eerste tot de vierde.

RECREANTEN-TEAMS

In de recreantencompetitie spelen op dit moment twee mix-teams. We hebben ruimte voor nieuwe dames en heren!

KOM MET ONS KENNISMAKEN!

Heb je volleybalervaring en zin om met ons mee te doen? Kom langs en train een paar keer mee, om sfeer te proeven en te bekijken in welk team je mee zou kunnen spelen.

Een wedstrijdverslag schrijven is niet voor iedereen een hobby... maar toch is een paar woorden over een wedstrijd leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die geen acte de presence heeft gegeven.

Maak een verslag!

De gouden tactiek

De afgelopen weken hebben we als dames 3 in wisselende samenstellingen gespeeld; door blessures, werk en andere onvoorziene omstandigheden was dit pas de eerste keer sinds de start van het seizoen dat we met de acht ‘basisspelers’ speelden. En uiteraard onder leiding van onze supercoach Marianne!

We vertrokken op tijd naar Soest (wel file? Geen file? Geen file!) en na even zoeken konden we gecoronachecked en wel de kleedkamer in. Het was wel even onduidelijk… was het nou de Sovoco-mannenkleedkamer of de gasten-dameskleedkamer? Na het oplossen van een nijpend schoenenprobleem gingen we de zaal in, waar de muziek hard aanstond om de sfeer er een beetje in de krijgen - bijna alsof we op de VNL stonden en de dj de tribune aan het opwarmen was. Met als belangrijkste verschil dat de tribune bij ons op dit moment helemaal leeg was.

Lees verder

Covid-info najaar 2021

Met de huidige maatregelen kan binnen gesport/gevolleybald worden en is ook publiek toegestaan. Wel is het zo dat iedereen van 18 jaar en ouder die vanaf 6 november de sporthal bezoekt een persoonlijke QR-code én een geldig ID-bewijs moet kunnen laten zien. Onze vrijwilligers zullen hierom vragen en hebben de instructie om iedereen de toegang tot de sporthal te weigeren die dit niet kan of wil tonen.

Basisregels
. Testen bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al gevaccineerd bent.
. Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn.
. 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm jezelf en anderen.
. Schud geen handen.
. Was vaak en goed je handen.
. Hoest en nies in je elleboog.
. Zorg voor voldoende frisse lucht en ventilatie in binnenruimtes.

Lees verder

DOE JE MET ONS MEE?

Heb je volleybalervaring en wil je (weer) actief sporten? Kom dan bij ons kijken!