Loading color scheme

Kom je bij
ons sporten?

Bewegen en plezier hebben

Weg met de corona-kilo's! VC Houten helpt je om in beweging te komen. We zoeken spelers voor de 1e klasse én recreanten met (enige) volleybal-ervaring. 

Welkom op de site
van VC Houten

Volleyballen en ontspannen

VC Houten is een vereniging van circa 90 leden, waar naast de sport ook gezelligheid belangrijk is.

De teams
van VC Houten

Competitie en recreanten

Onze dames en heren spelen in 5 competitieteams en 3 recreantenteams. We trainen allemaal op dezelfde avond: op maandag.

Neem een kijkje bij de teams. We spelen competitie met vijf teams, hebben twee recreantenteams, en bieden ook mogelijkheden om op een prettige manier kennis te maken met onze vereniging.

COMPETITIE-TEAMS

Onze drie dames- en twee heren-competitieteams spelen in verschillende klassen, van de eerste tot de vierde.

RECREANTEN-TEAMS

In de recreantencompetitie spelen op dit moment twee mix-teams. Die zitten vol! Wil je toch (op termijn) meedoen, dan zetten we je op de wachtlijst.

KOM MET ONS KENNISMAKEN!

Heb je volleybalervaring en zin om met ons mee te doen? Kom langs en train een paar keer mee, om sfeer te proeven en te bekijken in welk team je mee zou kunnen spelen.

Een wedstrijdverslag schrijven is niet voor iedereen een hobby... maar toch is een paar woorden over een wedstrijd leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die geen acte de presence heeft gegeven.

Maak een verslag!

Spelverdelers gezocht

Toe aan iets nieuws? Na jaren toch weer willen sporten? Ooit al eens spelverdeler geweest? Tijd voor een andere omgeving? VC Houten is voor verschillende damesteams op zoek naar spelverdelers. Neem nu contact met ons op, dan kun je vanaf eind augustus direct meedraaien in een van onze teams. Hartelijk welkom!

Lees verder

Derde wedstrijd in 5 dagen

20-04-2022 - Met nog één wedstrijd in het verschiet tegen Taurus, bezocht Cheryl namens het bestuur deze een na laatste uitwedstrijd van H2 tegen haar oude club Vives in IJsselstein. Een bezoek met het plan om vanaf de tribune onze mannen aan te moedigen om punten binnen te halen. Met een bezetting van slechts 6 man werd dit plan omgeturnd tot coach op het veld (en aanmoedigen).
De uitslag zal iedereen vast al wel op de Volleybalapp hebben gezien en dat is er een om trots op te zijn. Zeker als je bedenkt dat dit de derde wedstrijd binnen 5 dagen was met nagenoeg dezelfde 6 spelers. En, niet te vergeten, een winst tegen een team dat een stuk hoger staat in de stand.
Lees verder

DOE JE MET ONS MEE?

Heb je volleybalervaring en wil je (weer) actief sporten? Kom dan bij ons kijken!