Loading color scheme

De avond was lang

Vrijdagavond 7 februari 2020 - Na de klinkende overwinning in de vorige competitiewedstrijd (4-0 winst tegen Werkhoven) hebben we er weer zin in. Ondanks het grote aantal kwakkelaars -met kinkhoest, gekneusde duim, geopereerde duim, ingeschoten bil, of nog licht revaliderend- staan we met tien spelers en coach Marianne aan de start te trappelen. En behoorlijk lang te trappelen, want Dames 2 maakt er in de wedstrijd vóór ons een spannende strijd van. Een vijfsetter met veel setpunten. Als je graag wilt starten met je eigen wedstrijd, duurt dat heel lang :)

Tegenstander vandaag is Boni D7, de huidige nummer 1. Wij staan op ongeveer de 8e plaats en bij de vorige ontmoeting werd het 4-0 voor hen. We kunnen dus rustig zonder druk spelen, we hebben niets te verliezen.

Lees verder

In sneltreinvaart

Op woensdag 22 januari vertrokken we zonder onze vaste coach Marijke naar Moordrecht. Het was wel even wennen om midden in de week een wedstrijd te spelen maar we zouden er met z’n allen wat moois van gaan maken! We hadden helaas een valse start, doordat Marleen geblesseerd raakte tijdens het inspelen. Helaas kon ze daardoor de hele wedstrijd niet meer mee doen. Dat was wel even een tegenvaller! Maar we hadden gelukkig Karin, die ons als team erdoor heen coachte.

De eerste set moesten we even op inkomen. We merkten dat we het tempo omhoog moesten brengen en voor elke bal moesten gaan. De tegenstander had regelmatig een lucky-bal waardoor we net niet sterk genoeg waren. Helaas verloren we deze set met 25-16. 

Lees verder

Een WhatsApp-verslag

Het is zaterdagochtend 25 januari. Ik, Gerlinde, kijk op mijn horloge en weet dat op dit moment de eerste wedstrijd van ons vierde toernooi dit seizoen wordt gespeeld. Helaas kan ik er niet bij zijn, want ik ben onderweg naar huis na een heerlijke week wintersport. Dit keer moest het team dus zonder aanvoerder op pad. Het was even spannend of we überhaupt een team van 6 zouden kunnen opstellen, want ook Trudy en Florijn hadden zich voor dit toernooi afgemeld. Daarnaast was het nog onzeker of Saskia mee zou kunnen doen in verband met blessure. Gelukkig is er altijd hulp vanuit de andere recreanten teams en konden Jolanda en Claudia invallen.

Lees verder

Er moest gewonnen worden

Vrijdag de 24 moesten wij een wedstrijd tegen Werkhoven DS 2 spelen. Voor ons een belangrijke wedstrijd, want zij stonden 1 plekje boven ons. Eerder dit jaar pakten we 1 set, maar eigenlijk vonden we dat we nu konden winnen.

Helaas kwamen er aan onze kant steeds meer afmeldingen en blessures, en bleven we met 4,5 man over. Niet ideaal als je de wedstrijd van plan bent te winnen. Nog iemand lenen lukte ook niet, verzetten was de enige optie. Dit bleek ook nog niet zo makkelijk, waardoor we tot 3 dagen van te voren niet wisten of we moesten spelen. Dankzij de inspanningen van Veerle lukte het dan toch. Helaas moesten we een van de weinige keren dat we tegen dames 2 trainen hiervoor laten schieten, het werd maandag de 27e. Heleen kon niet mee spelen, die is nog geblesseerd, maar wilde wel mee als coach. Heel fijn!!

Lees verder
Komende activiteiten
  
: