Loading color scheme

Spelverdelers gezocht

Toe aan iets nieuws? Na jaren toch weer willen sporten? Ooit al eens spelverdeler geweest? Tijd voor een andere omgeving? VC Houten is voor verschillende damesteams op zoek naar spelverdelers. Neem nu contact met ons op, dan kun je vanaf eind augustus direct meedraaien in een van onze teams. Hartelijk welkom!

Lees verder

Derde wedstrijd in 5 dagen

20-04-2022 - Met nog één wedstrijd in het verschiet tegen Taurus, bezocht Cheryl namens het bestuur deze een na laatste uitwedstrijd van H2 tegen haar oude club Vives in IJsselstein. Een bezoek met het plan om vanaf de tribune onze mannen aan te moedigen om punten binnen te halen. Met een bezetting van slechts 6 man werd dit plan omgeturnd tot coach op het veld (en aanmoedigen).
De uitslag zal iedereen vast al wel op de Volleybalapp hebben gezien en dat is er een om trots op te zijn. Zeker als je bedenkt dat dit de derde wedstrijd binnen 5 dagen was met nagenoeg dezelfde 6 spelers. En, niet te vergeten, een winst tegen een team dat een stuk hoger staat in de stand.
Lees verder

Verdiende bitterbal

Op donderdag 14 april ging ik namens het bestuur naar de wedstrijd van D2 in Benschop. Ik nam de penningmeester mee (en tevens teamgenoot van D2).  Dat leek me wel handig met betalen voor het rondje van het bestuur, maar bovendien leek het me gezelliger om samen af te reizen naar Benschop en de wedstrijd te kijken. 

Het was nog rustig op de tribune toen de wedstrijd startte. 'We' wonnen de eerste set makkelijk met 14-25. 

Ondertussen werd de tribune steeds drukker, we kwamen niet meer boven het geschreeuw van de Bevoc-fans uit. Ook in het veld werd Bevoc sterker dan VC Houten, zo werd het ineens 25-14 in de tweede set. 

Lees verder

MIX1 kreeg ook bezoek

Na het supporten van XR2 kon Cheryl namens het bestuur direct door naar XR1 kijken in Merwestein Nieuwegein. Vanaf de hoge tribune net het staartje van de eerste wedstrijd gezien die helaas niet kon worden verzilverd door onze XR1 (17-19). De volgende aangemoedigd wedstrijd vanaf de bank begon voorspoedig en met een dik verdiende 28-12 werd de eerst set gewonnen. Wellicht had ik toen niet moeten zeggen:”Als jullie de volgende set ook niet winnen, dan weet ik het niet meer” want prompt kwamen de slordigheden er wat in en kwam de tegenstander op dreef waardoor deze set met 16-18 nipt naar de tegenstander ging.
Lees verder
Komende activiteiten
  

: