Loading color scheme

We zoeken nog dames

Volleybalvereniging VC Houten zoekt een aantal enthousiaste sportieve dames met volleybal ervaring voor ons competitie damesteam (4e klasse).
We trainen en spelen in Sporthal de Molenwiek. Onze trainingsavond is maandagavond en onze thuisavond voor de competitie is vrijdagavond.

Ben jij die dame? Meld je aan bij onze technische commissie Tc@vchouten.nl

Voor herhaling vatbaar?

Hebben jullie genoten van de drankjes afgelopen vrijdag? Dames 3 en dames 4 hebben aan het jubileumfeest bijgedragen met vijf kleurige cocktails. Misschien heb je ze allemaal geproefd? Of dacht je na eentje “Oeps, nu even een spaatje”... In dat laatste geval heb je echt wat gemist! Maar geen nood, hierbij alle recepten!

Blue Lagoon
25 ml wodka, 25 ml blue curaçao, 100 ml spa citroen; op cruched ice en met een schijfje limoen.

Hugo
120 ml prosecco, 30 ml spa rood, 30 ml vlierbloesemsiroop; met ijsblokjes, een blaadje munt en een schijfje limoen.

Lees verder

La Playa Blanca Open op 11 mei

Zijn er teams die het leuk vinden om mee te doen aan een beachvolleybaltoernooi? Via een van onze leden werden wij geattendeerd op La Playa Blaca Open op zaterdag 11 mei. Op de site van het toernooi staat:

“Graag een keer je krachten meten met andere koppels? Of gewoon gezellig dagje beachen? Bij “La Playa Blanca” ben je op het juiste adres. Of je nu lid bent of niet, ervaren of onervaren, jong of oud….de “La Playa Blanca Open” is voor iedereen!”

Het beachvolleybal toernooi vindt dus plaats op zaterdag 11 mei 2019. Locatie is de Biltse Duinen, de tijd is van 10:00 uur tot uiterlijk 17:00 uur.

Lees verder

Een fantastische avond/nacht!!

5 april 2019 - Wat gaat de tijd hard, alweer de laatste wedstrijd van het seizoen! Daar wilden we als team extra ons best voor doen. Ons beste “(nijl)paard van stal”: Els ..... gaat vandaag haar carrière als volleybalster beëindigen na 40 jaar volleybal 🏐

Van tevoren was er door Dames 2 een extra groepsapp aangemaakt, uiteraard zonder Els ;-).... om de nodige afspraken en ideeën rond te appen! Voorpret is leuk!

Els is altijd ruim op tijd aanwezig voor de wedstrijd, dus de versiercommissie was dit keer extra vroeg in de sporthal om de slingers en ballonnen op te hangen. Els zelf had echter geen idee dat de decoratie er hing voor haarzelf.... Haha! Dat moest even ingefluisterd worden door Fred: “Leuk hè Els de versiering voor jou?” “Is dat voor mij?? Echt??"

Lees verder
Komende activiteiten
  
: