Loading color scheme

Spelers gezocht!

Ben je op zoek naar een leuke en sportieve uitdaging? Kom dan volleyballen bij VC Houten!

Onze kleinschalige, gezellige en fanatieke volleybalvereniging is op zoek naar volleyballers van verschillende niveaus, voor zowel de competitie- als recreantenteams. Wij bieden trainingen op verschillende niveaus, van beginner tot ervaren speler. Onze enthousiaste trainers staan klaar om jou te helpen je techniek te verbeteren en je spel naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast organiseren we regelmatig gezellige activiteiten, en drinken we samen een drankje na de wedstrijd. Kom gerust een keertje langs voor een proeftraining en ontdek of volleyballen bij VC Houten ook iets voor jou is. We kijken er naar uit om je te verwelkomen in onze volleybalvereniging!

Heb je interesse? Meldt je dan aan via onze website, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

 

Europese perikelen

Europese perikelen: 3 wedstrijden in 1 week 

Afgelopen zaterdag traden wij met H2 aan tegen Boni. 2 op de fiets vanuit Houten, 1 groep met de auto en 1 fietser vanaf het Science Park. Behalve Wouter ging iedereen er vanuit dat we de wedstrijd in Galgenwaard zouden spelen. De auto groep met Wouter was dus op tijd.

lees verder

Bier, bitterballen en baby’s in de bieb

D2 reisde op vrijdag 3 november af naar Leersum. Eenmaal het gebouw gevonden, begonnen we de zoektocht naar de kleedkamers en de zaal. De zaal werd gevonden. Daar keken we een stukje van de wedstrijd van H2. Toen we daarna de kleedkamers zochten, stonden we ineens in de bieb. Het rook er naar bier. Daarover later meer.

lees verder