Loading color scheme

Spelers voor de 1e klasse gezocht!

Voor onze beide 1e klasse-teams, heren 1 en dames 1, zijn we per direct op zoek naar spelers op verschillende posities, die onze teams willen komen versterken. Heb je ervaring met spelen in de eerste klasse en lijkt het je leuk om bij ons te komen spelen? Neem dan nu contact met ons op! 

Lees verder

Heren 2 de afgelopen weken

Beste volleybalvrienden,
De afgelopen weken heeft H2 best wel wat progressie gemaakt. Na de lange zomerpauze was het weer even wennen aan elkaar, en kijken hoe een team indeling van 11 spelers uit zou gaan pakken. Maar nu we naar het einde van de eerste seizoenshelft aan het gaan zijn, komt er meer stabiliteit in het team en komt er steeds meer vertrouwen in elkaar dat ieder zijn taken in het team naar behoren uitvoert. Dat merk je dan ook aan de sfeer binnen het team.

Nog even een kort resumé over de wedstrijden sinds de eerste wedstrijd tegen Vives.

Lees verder

De vloek van 2 punten verschil

Zaterdag 5 november was de 4e wedstrijd van dames 2 dit seizoen. In de drie voorgaande wedstrijden, werden 7 van de 14 sets verloren (en eentje gewonnen) met 2 punten verschil.

Tijd om die vloek te verbreken!

Lees verder

Seizoensaftrap van dames 2

Op 30 september trapte Dames 2 het competitieseizoen af met haar eerste wedstrijd tegen Vives D2. Met frisse moed - en de jongste supporter aller tijden op de tribune - kon de wedstrijd met plezier beginnen.

Lees verder