Loading color scheme

Promotie!

Drie van onze scheidsrechters hebben op 17 mei meegedaan aan de vaardigheidstraining die bij Taurus werd gehouden. Ze hebben het alle drie goed gedaan.
Ze mogen nu ook dames 1 en heren 1  (tweede klasse) fluiten.

Berend, Ronald Jan en Theo, gefeliciteerd met jullie promotie.

We zoeken nog dames

Volleybalvereniging VC Houten zoekt een aantal enthousiaste sportieve dames met volleybal ervaring voor ons competitie damesteam (4e klasse).
We trainen en spelen in Sporthal de Molenwiek. Onze trainingsavond is maandagavond en onze thuisavond voor de competitie is vrijdagavond.

Ben jij die dame? Meld je aan bij onze technische commissie Tc@vchouten.nl

Voor herhaling vatbaar?

Hebben jullie genoten van de drankjes afgelopen vrijdag? Dames 3 en dames 4 hebben aan het jubileumfeest bijgedragen met vijf kleurige cocktails. Misschien heb je ze allemaal geproefd? Of dacht je na eentje “Oeps, nu even een spaatje”... In dat laatste geval heb je echt wat gemist! Maar geen nood, hierbij alle recepten!

Blue Lagoon
25 ml wodka, 25 ml blue curaçao, 100 ml spa citroen; op cruched ice en met een schijfje limoen.

Hugo
120 ml prosecco, 30 ml spa rood, 30 ml vlierbloesemsiroop; met ijsblokjes, een blaadje munt en een schijfje limoen.

Lees verder

La Playa Blanca Open op 11 mei

Zijn er teams die het leuk vinden om mee te doen aan een beachvolleybaltoernooi? Via een van onze leden werden wij geattendeerd op La Playa Blaca Open op zaterdag 11 mei. Op de site van het toernooi staat:

“Graag een keer je krachten meten met andere koppels? Of gewoon gezellig dagje beachen? Bij “La Playa Blanca” ben je op het juiste adres. Of je nu lid bent of niet, ervaren of onervaren, jong of oud….de “La Playa Blanca Open” is voor iedereen!”

Het beachvolleybal toernooi vindt dus plaats op zaterdag 11 mei 2019. Locatie is de Biltse Duinen, de tijd is van 10:00 uur tot uiterlijk 17:00 uur.

Lees verder
Komende activiteiten
  
: