Loading color scheme

D2 maakt ‘gewoon’ alle verwachtingen waar!

16 februari 2019 - De sneeuwklokjes staan te bloeien, de zon wordt weer warmer, het voorjaar nadert. Dus de volleybalcompetitie begint aan de laatste fase. Tijd voor een update over de resultaten en ontwikkelingen bij D2.

Laten we bij het begin beginnen. Ik deel met jullie een stukje tekst uit ons teamgesprek van 24 september 2018 waarin we de doelstelling voor dit seizoen bespraken:

Samenvatting: Teamplezier is belangrijk. Mooiste zou zijn om in het linker rijtje uit te komen. Belangrijker dan het linker rijtje is dat we er i.i.g. uit halen wat er in zit. Eerste wedstrijden zullen lastig zijn vanwege te weinig spelers. Spelers lenen en hopelijk in het begin al wat punten pakken. Hard werken en plezier maken dus.

Verwachtingen? Hoge lat? Druk? Niets van dit alles!

Lees verder

Nieuwe voorzitter

Houten, 13-2-2019.

Op de Algemene Leden Vergadering, (ALV) is vanavond een nieuwe voorzitter geïnstalleerd.
Rob was na 2.5 jaar de taak te hebben vervuld, aftredend en heeft zich niet herkiesbaar gesteld. Er moest dus een opvolger komen.

Met 26 stemmen voor en 1 (één) onthouding van stemming is er een nieuwe voorzitter gekozen door de leden.

LEES VERDER

Onze vaste verslaggeefster ziek, wat nu?

8 februari 2019 - Wij zijn bij D3 zo gewend (lees verwend) dat na elke wedstrijd ons verslag door Heleen geschreven wordt (daar zijn wij allemaal heel erg blij mee, dankjewel Heleen!!) en dat op het moment dat zij er een keer niet bij is, er geen verslag komt. En dat kan natuurlijk niet…

Afgelopen vrijdag speelden wij thuis tegen Jupiter DS4. Zij staan 1 plek boven ons (wel met 1 wedstrijd minder en 7 punten meer) dus wij hoopten hier wat punten te kunnen pakken. Heleen helaas ziek, maar verder was gelukkig iedereen (8 vrouw sterk) aanwezig.

De 1e set begon goed en wij leken op de overwinning af te gaan, tot… de servicebeurt van 1 van de speelsters van Jupiter. Hier hadden wij nogal moeite mee met als gevolg dat wij deze set helaas toch verloren: 20-25. Achteraf is dit de set waarvan wij vonden dat wij deze echt hadden moeten pakken, maar helaas :(

Lees verder

D2 tegen Majella D5

8 februari 2019 - Inmiddels zijn van de 10 negerinnetjes (mag dit nog geschreven worden, of volgt nu enige censuur?) aan het begin van het seizoen, nog 7 D2-speelsters (inclusief libero) inzetbaar vandaag. Gelukkig konden we op Karen rekenen die, indien nodig, zou worden ingezet. Met dank!

Met Mirjam als enige echte mid, werd de andere midpositie eerlijk verdeeld over Gerdien en Helene. En om niet te vermoeid aan het net te verschijnen, zorgde Karin voor de verdedigende taken achterin als libero. Majella had 11 speelsters meegenomen, maar de cohesie werd in de eerste set node gemist en daarmee ontstond meermaals verwarring over wie de bal moest nemen. Tel daarbij op een lange servicebeurt van Bianca, waarbij de bal dan weer lang dan weer zeer kort over het net viel, en de eerste set was in de pocket: 25-11.

Lees verder
Komende activiteiten
  
: