Loading color scheme

De groene lijn

Na een hele lange pauze was het dan zover: de eerste competitiewedstrijd van Dames 3. Spannend wel. Geen idee eigenlijk wat we ervan konden verwachten. In de trainingen zijn de lijnen weer uitgezet, maar eigenlijk zijn we nog maar net begonnen. 

We gaan op pad met acht spelers en onze vertrouwde coach Marianne. De eerste wedstrijd speelt zich af in Hooglanderveen tegen Switch Dames 5. Een zaal met een houten vloer en heel heel veel lijnen. Allerlei kleuren, maar geen gele, wel een groene. Even wennen.

Lees verder

We mogen weer!

16-09-2021 - Toch echt een kriebel. Het kriebelde donderdag fors, niet alleen bij mij maar ik merkte bij heel heren 2. Ik merkte het aan het app-contact de dagen voorafgaand aan de wedstrijd, op de training, aan alles. Het bouwde zich op naar donderdagavond 16 sept, 21.00 uur, aanvang wedstrijd! VC Houten heren 2 uit tegen Switch H5. We mogen weer!

Voor sommigen na 1,5 jaar weer een wedstrijd volleyballen, voor een ander nieuw in het team. Voor ons allen echt genieten van het moment, inspelen, wij beginnen met de serve. We zijn los! Na drie weken trainen laten zien wat we kunnen. Vooraf ook afgesproken dat we plezier aan de wedstrijd gaan beleven, dat we werklust (vechtlust) gaan laten zien en dat we op zoek gaan naar mooie punten.

Lees verder

Covid en de competitie

Weer voorzichtig terug naar 'normaal'?! Covid is nog niet weg, en daarom belangrijk om je goed bewust te zijn van de maatregelen als je een volleybalwedstrijd gaat spelen.

Wedstrijden in de Molenwiek

Speel je thuis in de Molenwiek of kom je als bezoekend team naar Houten, let dan op het volgende:
* In principe mag sporten weer. Maar houd je te allen tijde aan de basisregels: blijf thuis bij klachten en was vaker je handen.
* Reis je samen in de auto, dan kun je ervoor kiezen om mondkapjes te dragen.
* Gebruik als team één kleedkamer.
* Probeer buiten het veld afstand te houden (coaches en wisselspelers).
* Schud geen handen en vermijd ander fysiek contact zoals high-fives of knuffels.
* Douchen na de wedstrijd is niet verboden, maar raden we niet aan.

Lees verder

Activiteitenmarkt 2021

Na een aantal jaren afwezigheid stonden we er weer: op de Activiteitenmarkt in het centrum van Houten. Met een prachtig zonnetje, een mobiel net en een echte kraam. Een mooi begin van het nieuwe seizoen. Wij zijn blij dat we weer kunnen volleyballen na het afgelopen Covid-seizoen. We zoeken nieuwe leden die ook mee willen doen!

Lees verder
Komende activiteiten
  

: