Loading color scheme

Unieke kans!

Toe aan iets nieuws? Na jaren toch weer willen sporten? Ooit al eens spelverdeler geweest? Tijd voor een andere omgeving? VC Houten is voor verschillende damesteams op zoek naar spelverdelers. Kom kijken, maak kennis en train alvast mee. Doe het nu, dan kun je het volgende seizoen als een zonnetje meedraaien in een van onze teams. Hartelijk welkom!

Lees verder

Nieuwe spelers gezocht!

VC Houten is op zoek naar spelers, in vrijwel alle teams is nog plek. We hebben vooral plek voor spelverdelers in de damesteams! Kom nu al meetrainen, dan kun je na de zomer in je nieuwe team een goede start maken!

Lees verder

Gezellige recreanten gezocht!

We hebben nog plek! VC Houten is voor het nieuwe seizoen nog op zoek naar spelers, onder andere voor onze Mix Recreanten. Lijkt het je leuk om na de zomervakantie gezellig bij ons te sporten? Stuur ons dan een berichtje via tc@vchouten.nl. Een van de leden van de Technische commissie neemt dan contact met je op.

Leer verder

Eersteklas heer gezocht!

VC Houten is voor het nieuwe seizoen nog op zoek naar spelers, onder andere voor onze Heren 1, spelend in de eerste klasse. Lijkt het je leuk om na de zomervakantie met deze uitdaging bij ons te beginnen? Stuur ons dan een berichtje via tc@vchouten.nl. Een van de leden van de Technische commissie neemt dan contact met je op.

Lees verder

Eersteklas dame gezocht!

VC Houten is voor het nieuwe seizoen nog op zoek naar spelers, onder andere voor onze Dames 1, spelend in de eerste klasse. Lijkt het je leuk om na de zomervakantie met deze uitdaging bij ons te beginnen? Stuur ons dan een berichtje via tc@vchouten.nl. Een van de leden van de Technische commissie neemt dan contact met je op.

Lees verder