Loading color scheme

Wedstrijd Heren 2 tegen Bourgondië

Op vrijdagavond start de groepsapp van Heren 2 met het bericht dat Tom op eigen gelegenheid zal afreizen naar de Mariënhoeve. Lex wenst ons veel succes en vervolgens wordt de aanvoerder wakker. Na enkele weken zonder wedstrijden was hij even vergeten dat we zaterdagmiddag een wedstrijd zouden spelen tegen Bourgondië. Als excuus kon worden aangevoerd dat hij ook niet helemaal fit was. In verband met de ski-vakanties en blessures vertrokken we met 6 spelers naar de Mariënhoeve (waaronder dus onze niet geheel fitte aanvoerder).

We spraken af om te gaan voor een stuntje tegen de koploper in onze poule, waarbij het vooral zou gaan om spelplezier en ons eigen spel gewoon goed uitvoeren. Die boodschap vertaalde zich in de eerste set, waarin wij een zeer ruime voorsprong namen, later iets minder zorgvuldig waren, maar de set toch naar ons toetrokken. Fred merkte fijntjes op dat dit de eerste setwinst van dit seizoen was waarin hij de hele set had gespeeld. En dat mocht gezegd worden, want Fred had met zijn mooie buitenaanvallen meerdere punten voor ons binnengesleept in deze set.

In de volgende sets bleven we ons eigen spel spelen en deden dat zeker naar behoren, al waren er ook wel wat onnodige (klassieke) foutjes. De tegenstander is niet voor niets de koploper, dus zij waren stabieler en wonnen de andere sets. Vooral in de laatste set werd het bij ons conditioneel wat minder en dat kwam het spel niet ten goede. Toch hebben we ook in die set af en toe nog mooi volleybal laten zien en we hebben geknokt tot het einde (of zoals Wouter zei: “Op adrenaline heb ik de wedstrijd met energie erin kunnen uitspelen”).

Als wij zo doorgaan dan gaan we dit seizoen zeker nog meer punten pakken en zullen we hopelijk ook een keer de laatste plaats in de poule verlaten. Na de wedstrijd nog even een verdiend drankje genomen.

Nummer 14 

Komende activiteiten
  

:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!