Loading color scheme

Dames 3 pakt een set van Dames 1!

Zaterdag 26 september vertrokken we vanuit 4 richtingen naar het dorp Montfoort. Daar aangekomen moesten we nog even wachten tot er iemand van de tegenpartij kwam om de deur te openen, verder was alles dicht. Jammer, geen drankje en/of bitterballen bij de kantine (alias kinderdagverblijf). Met de winst van de vorige wedstrijd nog in gedachten begonnen we aan de wedstrijd.

Hij ging lekker! Alleen lieten we het aan het eind van de 1e set wel behoorlijk liggen, na een voorsprong toch nipt verloren. De 2e set pakten we wel na leuke rally’s (en een dip van de tegenpartij). Tja, en toen kwamen de Dames van De Valk echt op dreef met een servicekanon en mooie aanvallen, de 3e en 4e set verliepen dan ook in ons nadeel.

Hadden we vorig jaar niet van ze gewonnen? Toch maar even terugzoeken. En ja hoor, vorig jaar december met 3-2 gewonnen! Maar wat bleek, dat was De Valk Dames 2 en dit jaar De Valk Dames 1 in onze poule. Zou dit dorp dan 2 damesteams hebben? Volgens de website wel en dames 1 traint nog wel 2x in de week!

Misschien mogen we toch wel tevreden zijn met 1 gewonnen set, maar ik denk dat er nog wel meer in zit de volgende keer!
En bedankt voor het coachen Paulien!

Petra

Komende activiteiten
  

:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!