Loading color scheme

Uit de as herrezen?

Zaterdagmorgen 11 januari vertrokken we om 8.15 uur uit Houten naar IJsselstein voor het derde toernooi van dit seizoen. Na het overleven van de autorit met de elektrische Jaguar van Leo dronken we eerst koffie. Op Saskia na konden we allemaal meestrijden vandaag. Het spel en de resultaten in 2019 waren niet best. In 2019 zijn we gestart met een hele nieuwe team-samenstelling. Dat vraagt gewenningstijd. Gelukkig zijn we gezegend met Karin als trainster. Ook hebben we eind 2019 als team samen om de tafel gezeten. Zouden we in het nieuwe jaar uit de as kunnen herrijzen?

Ja, als we het spel van deze morgen 11 januari 2020 vasthouden, wel. De meeste sets speelden we heerlijk ons eigen spel. Dat leverde in de eerste wedstrijd gelijk 4 punten op. In andere sets speelden we ook lekker, maar werden we op waarde geklopt. Gerlinde had als aanvoerster goede opstellingen gemaakt. Heel tactisch pasten we die indien nodig aan bij het begin van een wedstrijd als er een lange tegenstander aanwezig was. Zo ontstond er ook een battle van de lange mensen.

Het belangrijkste was dat we deze ochtend lekker gespeeld hebben. We wennen als team steeds meer aan elkaar. En natuurlijk ook fijn dat we met 8 wedstrijdpunten weer naar huis gingen.

Johan

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!