Loading color scheme

Houten Houten Houten Dames drie

29 november 2019 – Vanavond een vroege thuiswedstrijd. We zijn er alle tien, maar spelen met acht. Rachel en Veerle spelen niet, maar zijn er gelukkig wel en hebben een positieve invloed op de sfeer vanaf de bank. Regelmatig zetten ze het ‘Houten, Houten, Houten Dames Drie” in en peppen daarmee de dames in het veld op.

We gaan goed van start. Het is zo’n wedstrijd waarvan je denkt “Dit moet kunnen”. De pass loopt mooi, de opslag van de overkant kunnen we best aan. Alerte reacties aan het net zijn een compliment voor de afgelopen trainingen. Baukje blokt met een knal een aanval aan het net, onder toeziend oog van haar familie.

Binnen de sets gaat het wat op en neer. De ene keer staan we voor, dan weer achter. Of heel erg veel voor, en laten we ons toch weer inhalen. Of behoorlijk achter, en klimmen we toch weer naar de tegenstanders toe.

Onze coach Marianne spoort ons aan om net wat agressiever te zijn.  Scherper op het net te spelen, zodat we wat meer kunnen sturen. De mogelijkheden zijn er zeker, en set voor set doen we het steeds iets beter. De eerste set verliezen we met 21-25. De tweede set (waar we met 14-3 vóór komen) verliezen we toch weer nipt: 23-25.

De derde set geeft de burger moed: er is meer focus, meer agressie, en slimmere balletjes. Het wordt 25-19! We gaan voor de vijfsetter.  Alleen wordt dat de tegenstander toch iets te dol… Er sluipen bij ons wat slordigheidjes is en de netrand is op de hand van de overkant. De laatste set eindigt in 17-25. Helaas, we verdienen slechts één puntje in een goed gespeelde wedstrijd (die qua setpunten eindigt in 86-94…)

Heleen

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!