Loading color scheme

Avondje Utrecht

Vrijdag 18 januari kon heren 2 voor de tweede maal dit seizoen naar Lunetten voor een tweede uitwedstrijd tegen Tovo. Een wedstrijd waar we zeker alle punten van wilden gaan pakken. Een scherp oog houdend op het weerbericht werd er vooral al gespeculeerd hoe wij on naar Utrecht zouden begeven Auto, Fiets, Langlaufski's jaja we hielden alle opties open. Uiteindelijk zijn we toch grotendeel met de fiets naar Utrecht gegaan. De skies toch maar thuis gelaten.

Na het bekijken van de laatste minuten van de basketbaltraining konden we rustig gaan inspelen. Met Martin op de bank als coach zou Tom alleen de rol als spelverdeler moeten vervullen. Maar we hadden gelukkig Fred ook nog achter de hand om indien nodig deze taak van Tom over te nemen. Helaas was dat het geval en heeft Fred dit uitstekend gedaan.

Omdat Bram en Wouter na onze wedstrijd direct door zouden gaan naar de Galgenwaard. Niet voor een voetbal wedstrijd maar voor de wedstrijd van Heren 1 tegen Majella. We zouden ons best doen om deze versterking zo snel mogelijk te laten vertrekken van vanuit Lunetten naar de Galgenwaard.

Met een goede service hielden we Tovo goed onder druk en hadden ze moeite met de opbouw van hun spel. De eerste set was ook snel in de pocket (13-25). In de tweede en derde set kon Tovo slechts 16 punten kunnen scoren voordat wij de sets op onze naam konden schrijven. De laatste set hebben zij dit helaas verbeterd tot 17.

Na de wedstrijd hebben we natuurlijk op de winst een biertje gedronken in de kantine. Helaas waren we hier niet op volle sterkte aanwezig en hebben het helaas niet gered om het resultaat (lege bierflesjes) van 2 november in de kantine te verbeteren.

Set standen: (13-25,16-25,16-25,17-25).

Theo

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!