Loading color scheme

Van alle markten thuis

Vrijdag avond 23 november mochten wij weer in het veld aan treden tegen Vives HS8. Een tegenstander onder in de ranglijst terwijl Heren 2 nog mooi boven aan staat.

Ondanks dat we Bram en Niels deze avond moesten missen waren de vooruitzichten goed. De laatste training hebben we een lekkere een team training gekregen van Nanja dit heeft ons zoveel vertrouwen gegeven dat we haar gevraagd hebben om ons door deze wedstrijd heen te coachen. Hierdoor kon Berend mee met Heren1 voor hun uit wedstrijd, en met Harold op de bank als extra steun zal het vast en zeker goed komen.

Na het inspelen zijn we in onze vertrouwde posities van start gegaan en hebben de eerste set lekker van ons af geslagen en hebben slechts 7 puntjes weggeven. Op de tribune was dit alles werd op de tribune waargenomen door Statler and Waldorf.

Na deze overweldigende set vond Nanja zag ruimte voor verandering een goede tegenstander om eens wat anders te proberen. Dat hebben we geweten. Ik mocht naar de kant en zou eventueel als joker ingezet worden. Gedurende set kwamen we achter wat ze hier mee bedoelde. Ik een aantal rallies op dia gestaan en ook op de midden positie. Dit was voor iedereen even schakelen en wennen hierdoor hebben we meer punten weggegeven aan Vives maar zijn door goed werken en blijven communiceren er goed uit gekomen en hebben als eerste de 25 punten gehaald.

In de derde en vierde set leek het alsof Vives beter in het spel kwam. Kwam dat omdat zij beter gingen spelen, of omdat wij zoekende waren in afstemming? Wie zal het zeggen. We hebben in ieder geval ook in deze sets als eerste de 25 punten gehaald.

Na onze wedstrijd zagen we dat Dames2 het zo leuk vond om tegen Taurus te spelen dat ze er zelfs een 5 setter van gingen maken. Maar gezien Dames1 en hun tegenstander al helemaal klaar waren om te beginnen ben ik gevraagd om het begin van hun wedstrijd te fluiten totdat Karin het weer zou kunnen overnemen. Bij de eerste timeout was Karin er klaar voor om het fluitje van mij over te nemen kon ik lekker onder de douche. Met een biertje in de hand hebben we Dames 1 en Dames 3 aangemoedigd die beide tegen Boni moesten spelen. Na afsluiting van deze wedstrijden zijn we van de tribune bij Eddie beland hen daarbij heeft GertJan Eddie nog even geholpen met het spoelen van wat glazen.

Bij heren 2 zijn we voor alles wel te porren. Dit geld natuurlijk niet alleen voor in het veld maar ook buiten het veld. Langs de kant, op de bok, op de tribune, en bij Eddie.

Nanja nogmaals bedankt voor de training en het coachen!

Uitslag: 25-7,25-12,25-15,25-21

Onze volgende wedstrijd is weer een thuis wedstrijd om 19:30 lekker vroeg tegen VV Utrecht HS9, dus huidige Nr 1 en Nr 2 van onze pool tegen elkaar. Dat zal een leuke pot worden!!

Nr 38

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!