Loading color scheme

Covid-info trainingen

Yes, we mogen weer! Na een poos van stilte mogen we weer trainen. Uiteraard met inachtneming van de basisregels, voor je eigen gezondheid en die van anderen. Dit zijn nog even de belangrijkste regels/afspraken voor het trainen in de sporthal op een rij:

Mondkapjes: draag binnen, tenzij je aan het sporten bent, een mondkapje. Voor buiten geldt het advies om deze te dragen wanneer er geen 1,5 meter afstand tot elkaar gehouden kan worden.

Coronatoegangsbewijs: voor binnensport is een coronatoegangsbewijs voor 18 jaar en ouder verplicht.
. Het coronatoegangsbewijs is niet verplicht voor de trainers, maar wel als ze met hun eigen team meetrainen.
. Elk team (aanvoerder/ster) is elke training (of wedstrijd) verantwoordelijk voor het scannen van de QR-code van de aanwezige spelers.

Wedstrijden: de wedstrijden worden wel weer opgestart, houd de app van de Nevobo in de gaten.

Publiek: toeschouwers zijn weer toegestaan, maar alleen met een geldige QR-code.

Kleedkamers, toiletten en douchen: hier kun je gewoon gebruik van maken waarvoor deze bedoeld zijn. Dus niet om na een training wat te gaan drinken met elkaar. :-)

Quarantaine: de quarantaineregels zijn ook aangepast. Iedereen met een boosterprik van minimaal een week oud of wie korter dan acht weken geleden corona heeft gehad, hoeft niet in quarantaine na nauw contact met een besmet persoon. Zie hier de regels van de Overheid.

Meer weten?
Heb je vragen, neem dan contact op met onze Covid-Coördinator, Ronald-Jan. Dit kan in de zaal of via mail (voorzitter@vchouten.nl).
Klik hier voor de informatie van de NEVOBO.

Veel speelplezier!

Komende activiteiten
  

: