Loading color scheme

Voor elkaar

We moeten nog even geduld hebben helaas... In verband met de gedeeltelijke lock-down mogen we zeker tot half december niet trainen. De Nevobo heeft besloten om de competities en toernooien tot en met eind december te annuleren. Erg jammer natuurlijk, maar het is voor het goede doel: voor onze eigen gezondheid en die van elkaar. Laten we even volhouden! Zodat we over een tijdje weer gezond en verantwoord het leuke spelletje kunnen spelen.

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

O ja, nog een tip: Verveel je je? Haal dan je spelregelbewijs! Je leest er alles over op de site Volleybal Masterz!

Lees verder

Covid-info wedstrijden

Heb je vragen, neem dan contact op met de Covid-Coördinator van VC Houten Ronald-Jan. Dit kan in de zaal of via mail (voorzitter@vchouten.nl).


Regels bij wedstrijden op de locatie Molenwiek
* Reis je samen in de auto, dan is een mondkapje verplicht en de airco/recirculatie moet uit staan.
* Neem geen publiek mee. De zaalwacht zal bij overtreding van de regels verzoeken om je aan de regels te houden of te vertrekken.
* Je mag als team maximaal een half uur voor aanvang wedstrijd in de zaal zijn. Wacht buiten of boven op de tribune. Steeds met inachtneming van de anderhalve meter afstand.
* In de zaal mag je alleen aanwezig zijn als een directe rol hebt: (wissel)speler, coach, scheidsrechter of teller. 
* De spelers, scheidsrechter en teller mogen pas de zaal in als de vorige groep de zaal verlaten heeft. Tot die tijd kan je plaatsnemen op de tribune. 
* Maximaal 15 minuten binnen 1.5 meter tijdens een sportactiviteit wordt nog niet gezien als nauw contact, langer wel (denk hieraan als je coach of wisselspeler bent).

Lees verder

Covid-info trainingen

Heb je vragen, neem dan contact op met onze Covid-Coördinator, Ronald-Jan. Dit kan in de zaal of via mail (voorzitter@vchouten.nl).


Algemene Covid-regels
De volgende algemene (RIVM-)richtlijnen gelden ook tijdens het sporten:
* Gebruik je gezond verstand!
* Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan. Dit geldt voor iedereen!
* Houd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitgezonderd in het veld).
* Schud geen handen en vermijd ander fysiek contact zoals high-fives of knuffels.
* Vermijd hard stemgebruik. Ook is het verboden om door het net naar het andere veld te schreeuwen.
* Vermijd drukte.
* Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek aan de sportlocatie.
* Volg de regels die we met elkaar hebben afgesproken. Als je je niet houdt aan de regels, behouden de trainers zich het recht voor om je weg te sturen.

Lees verder
Komende activiteiten
  

: