Loading color scheme

Seizoensaftrap van dames 2

Op 30 september trapte Dames 2 het competitieseizoen af met haar eerste wedstrijd tegen Vives D2. Met frisse moed - en de jongste supporter aller tijden op de tribune - kon de wedstrijd met plezier beginnen.

Helaas maakten we aan eigen kant vooral veel fouten in de servicepass, waardoor het spel niet lekker op gang kwam. De eerste set werd dan ook verloren met 16-25. Maar gaandeweg kwamen we met coaching van invallend coach Dick van Oostenbruggen en de scherpe blik en aanmoediging van onze Karin beter op gang. Dat leidde tot een mooie 25-20 overwinning in de tweede set, met mooie service-reeksen en aanvallen aan onze kant.

De derde set liep wederom wat stroef en gaven we met 21-25 uit handen. Om het spannend te maken, werd in de vierde set nog even alles op alles gezet en konden we die met 25-21 binnen halen. Zo bleken VC Houten en Vives aardig aan elkaar gewaagd.

De vijfde en beslissende set begon met een serie goede services van de tegenstander, waarbij we weer moeite hadden met onze pass. We kwamen snel op achterstand en konden die ondanks goed spel in de tweede sethelft niet meer inhalen. Een verlies van 8-15 leidde tot een eindstand van 2-3.

We kijken uit naar de revanche later in het seizoen!

Marie


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!