Loading color scheme

Seizoensaftrap voor H2

21 september 2022 - We stonden met z’n allen weer te trappelen van ongeduld om weer als jonge veulens het speelveld te kunnen betreden. De een heeft al wat meer trainingsuurtjes er op zitten dan de ander, maar we zijn vooral blij met het weer aantreden van Harald en Tom na nogal wat fysieke ongemakken en met onze nieuwe aanwinst Frank. Met 11 teamleden zou het toch moeten lukken om dit seizoen vol te kunnen maken zonder een beroep te hoeven doen op andere teams. Maar je weet het nooit (knock on wood).

Woensdagavond om 21:30 mochten we aantreden tegen Vives in IJsselstein. Een bekende tegenstander die we ook het vorig seizoen in onze laatste wedstrijd het leven aardig zuur hebben kunnen maken. We spraken af om wat eerder te vertrekken om ook nog even de koppen bij elkaar te kunnen steken voor een teambespreking. Belangrijk voor ons allen is vooral plezier in het spel te beleven en allemaal gelijkwaardig aan bod te kunnen komen. 

Onze eerste set was niet echt om over naar huis te schrijven. Met 25-8 gingen we het schip in. We moesten vooral nog aan elkaar wennen in het veld. Wel zag je gaandeweg de set dat het steeds beter ging. Met vertrouwen dat het goed ging komen op naar de 2e set.

Met niet al te veel wijzigingen begonnen we aan de 2e set. Dat ging duidelijk beter. We konden het onze tegenstander flink lastiger maken. Wel verloren we deze set met 25-22 maar dit gaf echt wel vertrouwen voor het verloop van de wedstrijd.

Vervolgens op naar de 3e set waarin wel flink werd gewisseld. Helaas ook in deze set wat misverstanden omdat mensen weer aan elkaar moesten wennen. Met 25-13 ging deze set verloren.

In de 4e set weer terug naar de opstelling van set 2. En dat pakte goed uit. We bleven de hele set bij elkaar in de buurt qua stand. Door een sterke servicebeurt van Frank tijdens de big points trokken we deze set uiteindelijk naar ons toe met 25-22 en was ons eerste wedstrijdpunt binnen.

Na afloop nog even een drankje nuttigen en zo was het onderhand middernacht voordat we weer thuis waren. Met een lekker gevoel van de laatste set die werd gewonnen konden we op 1 oor. Onze volgende wedstrijd wordt een thuiswedstrijd op vrijdag 30 september om 21:30 tegen Shot. Ook een bekende tegenstander van het vorige seizoen waar zeker kansen liggen.

Fred 


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!