Loading color scheme

Derde wedstrijd in 5 dagen

20-04-2022 - Met nog één wedstrijd in het verschiet tegen Taurus, bezocht Cheryl namens het bestuur deze een na laatste uitwedstrijd van H2 tegen haar oude club Vives in IJsselstein. Een bezoek met het plan om vanaf de tribune onze mannen aan te moedigen om punten binnen te halen. Met een bezetting van slechts 6 man werd dit plan omgeturnd tot coach op het veld (en aanmoedigen).
De uitslag zal iedereen vast al wel op de Volleybalapp hebben gezien en dat is er een om trots op te zijn. Zeker als je bedenkt dat dit de derde wedstrijd binnen 5 dagen was met nagenoeg dezelfde 6 spelers. En, niet te vergeten, een winst tegen een team dat een stuk hoger staat in de stand.
Het was dus een erg leuke wedstrijd, ook om te zien, ik stond zelfs te zweten van spanning bij de vele lange rally's. Onze mannen gingen voor elke bal en hielden druk op de tegenstanders door te blijven aanvallen. Fred mocht de hele wedstrijd (rond)rennen voor de set-up waarmee zijn ploeggenoten een mooie vervolgactie konden inzetten. Topconditie en -spel hoor Fred!
De eerste set begon goed met een voorsprong die we de hele set wisten vast te houden en te verzilveren met een 25-22 winst. De tweede set kwam de klad in de service en kostte dit (wellicht) onze kop voor de set, met 20-25 verlies. Gelukkig werd deze trend niet voortgezet in de derde set, maar werd wederom een goede servicedruk gegeven, zodat deze set lekker met 25-16 werd gewonnen. De flow zat er toen goed in en met positieve energie begonnen we aan de vierde set. Toen werd het de kunst om de rust te behouden na 3 intensieve sets (en 2 recente wedstrijden). Door op het juiste moment een time-out aan te vragen en onszelf niet gek te laten maken, kropen we langzaam naar de 25 punten.
Mannen, jullie maakten het einde wel heel spannend hoor door het 23-23 te laten worden! Blij dat het toch gauw 25-23 werd zodat we ons welverdiende biertje met bittergarnituurtje konden nemen.
 
Succes met jullie laatste wedstrijd tegen Taurus.
 
Cheryl
Komende activiteiten
  

:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!