Loading color scheme

Verdiende bitterbal

Op donderdag 14 april ging ik namens het bestuur naar de wedstrijd van D2 in Benschop. Ik nam de penningmeester mee (en tevens teamgenoot van D2).  Dat leek me wel handig met betalen voor het rondje van het bestuur, maar bovendien leek het me gezelliger om samen af te reizen naar Benschop en de wedstrijd te kijken. 

Het was nog rustig op de tribune toen de wedstrijd startte. 'We' wonnen de eerste set makkelijk met 14-25. 

Ondertussen werd de tribune steeds drukker, we kwamen niet meer boven het geschreeuw van de Bevoc-fans uit. Ook in het veld werd Bevoc sterker dan VC Houten, zo werd het ineens 25-14 in de tweede set. 

De derde set verliep helaas ongeveer hetzelfde als de tweede set. Marie was geblesseerd geraakt dus er bleven maar 6 spelers over. Shirley wist aan het eind van de set wel nog de scheidsrechter te overtuigen van haar gelijk, maar verder dan 25-16 kwamen we niet. 

Dan maar proberen die vierde set te winnen zodat het een 5-setter werd. En dat werd het! Het werd een leuke en spannende wedstrijd. Vierde set: 19-25 voor Houten.

De tegenstanders waren even wat boos op elkaar. VC Houten bleef positief. Helaas werd de vijfde set afgesloten met 15-12. Dus 3-2 verloren. Desondanks: D2 bedankt voor de interessante wedstrijd! 

En het drankje en de bittergarnituur was zeker verdiend. 

Veerle 

Komende activiteiten
  

:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!