Loading color scheme

MIX1 kreeg ook bezoek

Na het supporten van XR2 kon Cheryl namens het bestuur direct door naar XR1 kijken in Merwestein Nieuwegein. Vanaf de hoge tribune net het staartje van de eerste wedstrijd gezien die helaas niet kon worden verzilverd door onze XR1 (17-19). De volgende aangemoedigd wedstrijd vanaf de bank begon voorspoedig en met een dik verdiende 28-12 werd de eerst set gewonnen. Wellicht had ik toen niet moeten zeggen:”Als jullie de volgende set ook niet winnen, dan weet ik het niet meer” want prompt kwamen de slordigheden er wat in en kwam de tegenstander op dreef waardoor deze set met 16-18 nipt naar de tegenstander ging.
Toen heb ik er met bittergarnituur (jawel, bij de koffie) maar wat energie bij onze spelers in gedaan en zo kwam de motor in de derde wedstrijd weer op gang; ons team draaide lekker en met 2-0 sleepten we deze wedstrijd in de wacht net als de laatste wedstrijd (waar ze mijn aanmoediging trouwens hebben moeten missen).
Het was leuk om de recreanten competitie ook een keer te zien.
Groetjes namens het bestuur, Cheryl
Komende activiteiten
  

:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!