Loading color scheme

MIX 2 kreeg bezoek

Sinds 2 jaar kon er eindelijk weer iemand de traditie van het bestuur voortzetten om een uitwedstrijd van een team te komen supporten. Afgelopen zaterdag mocht recreanten mix 2 aan de bak in Nieuwegein.
Namens het bestuur kwam Cheryl de laatste twee wedstrijden aanmoedigen vanaf de bank naast het veld. XR2 maakte het kijken vanaf begin wel spannend, maar won de set met 4 punten verschil.  Helaas lukte het niet om dit in de tweede set te herhalen en eindigde deze aangemoedigde wedstrijd in 1-1.
De laatste wedstrijd begon goed met een 19-13 winst van de eerste set. De laatste set moest hard worden gewerkt toen de tegenstander met een sterke serveerder kwam en kon de voorsprong helaas niet worden behouden. Toch was deze 1-1 stand voldoende om de dag wel verdiend (5-3) af te sluiten met een bittergarnituur en een lekker drankje.
 
Cheryl
Komende activiteiten
  

:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!