Loading color scheme

Wedstrijd Heren 1 tegen Tovo

Op vrijdagavond 18 maart speelde onze Heren 1 een wedstrijd in Lunetten tegen de koploper in de eerste klasse. Omdat Bart en Dennis niet fit genoeg waren om te starten was Theo gevraagd om mee te doen. De eerste set pakte onze heren een mooie voorsprong van 6 punten, maar aan het einde van de set ging het op details net mis. De 2e set ging gelijk op, maar helaas ook weer nipt verloren. In de 3e set ging het duidelijk beter draaien bij de tegenstander, waarmee het soms mooie en verzorgde volleybalspel van onze heren helaas niet meer uit de verf kwam.

Voor het begin van de 4e set werd afgesproken om er alles aan te gaan doen om de set binnen te halen. Na een ruime achterstand in de beginfase kwamen onze heren sterk terug. De coach van de tegenstander zag het met lede ogen aan en nam een time-out op 24-23, welke beslissend bleek te zijn. De tegenstander scoorde met een bal via de netband. Helaas geen punten, maar zeker niet weggespeeld. Volgende keer beter, succes mannen!

De voorzitter (die langs kwam voor het “rondje van het bestuur”)

Oh ja, ze wilden geen bittergarnituur serveren, dus die houden jullie nog te goed.

Komende activiteiten
  

:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!