Loading color scheme

Een leuke middag

Vandaag met het mooie weer mochten we spelen in het grote Galgenwaard. Helemaal op het achterste veld mochten we aan de bak, inspelend in onze nieuwe blauwe team shirts (foto). Baukje dacht wel even lekker te fietsen en genoot zo van het weer dat ze even terug naar huis ging om de vergeten speler kaarten op te halen. Maar ze bleef wel heel lang weg en we mochten al gaan inslaan. Wat bleek, Baukje kon ons niet vinden vanwege de blauwe t-shirts 🤣🤣 en was ons veld zelfs langs gelopen.

De eerste set moesten we echt even op gang komen en na een flinke achterstand, wisten we er toch 18-25 uit te slepen. Tweede set hernieuwde kansen maar helaas kwamen we ook daar niet verder dan 18 punten. Het tij keerde in de derde set waarin wij meer op dreef waren en VV Utrecht DS13 meer fouten maakten.

Op naar de 5 sets dus. Helaas had VV Utrecht drie wel heel sterke serveersters waardoor de snelle achterstand van 7-0 niet meer kon worden goed gemaakt en we strijdend met 17-25 ten onder gingen. Al met al goed hard gewerkt, lange rally's met een paar mooie reddingsacties. 

Met de support van Karin, die vanwege haar knie nog niet mag spelen, het fijne coachen van Marianne en natuurlijk niet te vergeten de verdiende bittergarnituur (foto) van onze vorige twee overwinningen, hebben we een leuke middag gehad. Op naar de volgende overwinning.

Cheryl
 
Komende activiteiten
  

:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!