Loading color scheme

Ten volle benut

Vrijdag 24 september - De spierpijn van de vorige vijfsetter was nog maar net opgetrokken, of de volgende diende zich alweer aan. De eerste thuiswedstrijd van Dames drie werd er eentje, waarbij we de tijd ten volle hebben benut. Iets te laat begonnen door de vijfsetter van Dames 2 voor ons, begonnen we aan de wedstrijd. Met Gert Jan als coach (dank!) en Hanneke en Paulien als welkome aanvulling in het team (dank dank).

We hebben er weer een spannende wedstrijd van gemaakt, waarbij we na vier sets gelijk stonden en daarmee een vijfde set hadden verdiend. Hoera! En net als vorige week trokken we die naar ons toe. Onder toeziend oog van de scheidsrechter, die vanuit haar andere rol alweer goede oefeningen voor maandagavond in haar hoofd verzamelde.

We hebben het langer volgehouden dan Eddies open mocht zijn... de wedstrijd eindigde om vijf over 12, in een zaal die al helemaal was leeggelopen. Maar wel met de winst in onze zak. 

 

 

Komende activiteiten
  

:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!