Loading color scheme

Als we zo doorgaan...

Vrijdag 24 september 2021 - De eerste thuiswedstrijd van Heren 2 tegen Kromme Rijn. We hadden er weer zin in! Gert was bereid om ons te coachen. Tijdens de wedstrijd is alleen gebleken dat we binnen ons team ook iemand hebben die het leuk vind om te coachen. Gert nam soms een time-out terwijl een teamlid het woordje deed! De fanatiekheid van de 2e coach kwam naar boven, mooi om te zien.

Gert had besloten om met het vaste team van vorig jaar te starten, de jeugd bleef even op de bank (Marc en ik :->). 1eset verloren we jammer genoeg. De 2e set toch maar de jongere gasten erin en dat had resultaat. We verloren de 2e set maar net, met 26-28. Terwijl we wel voor hebben gestaan met 24-22, zonde. De 3e en 4e sets gingen jammer genoeg ook verloren. Conclusie was wel dat we weer lekker hadden gespeeld en als we zo doorgaan we echt puntjes gaan pakken. Op naar 15 oktober. Dan spelen we thuis om 21.30 uur.

Groet, Alexander

Komende activiteiten
  

:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!