Loading color scheme

We mogen weer!

Donderdag 16 september 2021 - Toch echt een kriebel. Het kriebelde donderdag fors, niet alleen bij mij maar ik merkte bij heel heren 2. Ik merkte het aan het app-contact de dagen voorafgaand aan de wedstrijd, op de training, aan alles. Het bouwde zich op naar donderdagavond 16 sept, 21.00 uur, aanvang wedstrijd! VC Houten heren 2 uit tegen Switch H5. We mogen weer!

Voor sommigen na 1,5 jaar weer een wedstrijd volleyballen, voor een ander nieuw in het team. Voor ons allen echt genieten van het moment, inspelen, wij beginnen met de serve. We zijn los! Na drie weken trainen laten zien wat we kunnen. Vooraf ook afgesproken dat we plezier aan de wedstrijd gaan beleven, dat we werklust (vechtlust) gaan laten zien en dat we op zoek gaan naar mooie punten.

En dat is gelukt. 4-0 verliezen was voor ons geen verlies. Elke set beter, veel inzet als team, we hebben hard voor elkaar gewerkt en er stond een gemotiveerd en positief team. Allemaal laten zien wat we kunnen. En ja, we hebben ook aandachtspunten die we meenemen naar de trainingen en naar de volgende wedstrijden. Mooie punten gescoord door de service, aanval door het midden, en mooie blocks! Mooie aanvallen ook rechtdoor. Het verdedigen van de achterlijn en het middengat vraagt aandacht, nieuwe afstemming, afspraken maken en uitvoering verbeteren. Gaan we op trainen.

Een echt trotse aanvoerder… we mochten weer! Wordt vervolgd!

Wouter

Komende activiteiten
  

:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!