Loading color scheme

Heren 2 On Fire!

Het is bijzonder jammer dat er bij de sportwedstrijden geen publiek aanwezig mag zijn. Dat gold zeker ook voor onze wedstrijd tegen Afas-Leos 2 in Leusden. Via de zijkant van de sporthal naar binnen en weer naar buiten. Alles in 1 looprichting ingericht en maximaal 8 mensen in een kleedkamer. Ze hadden het wel goed voor elkaar wat corona regels betreft. Vooraf hoopten we ook hier een paar puntjes te kunnen sprokkelen want deze tegenstander had heel nipt met 3-2 gewonnen van Majella waar wij vorige heel nipt met 3-2 van hadden verloren. Hoe anders pakte het in ons voordeel uit.

Vol enthousiasme en met tomeloze inzet werd er voor elke bal gevochten in het veld en dat gedurende de gehele wedstrijd. Als coach heb je dan eigenlijk niet veel te doen, maar het is wel genieten langs de zijlijn als er zo vol overgave wordt gespeeld. Dit keer was Harald ook voor het eerst sinds heel lange tijd weer inzetbaar, en helaas was Patrick wat grieperig ( nee, geen corona ) en besloot om geen besmettingsgevaar voor de overige teamgenoten te vormen en bleef dus thuis. Beterschap Patrick.

Set 1 begonnen we prima en ging het lange tijd gelijk op. Het werd bijvoorbeeld 17-17. Daarna wisten we een klein gaatje te slaan met sterk blokkeren en achterin ook allerhande ballen te halen die anders ook nog wel eens op de grond terecht waren gekomen. Het werd uiteindelijk 22-25 voor ons, dus weer een 3e klasse punt in het bezit.

Set 2 ging ook weer geruime tijd gelijk op maar door Harald tegen het einde van de set aan het net in te brengen voor Bram, werd aanval en blokkering nog weer naar een hoger niveau gebracht. Het resulteerde in een degelijke overwinning van 18-25.

Set 3 en 4 werden met evenveel inzet aangevangen waarbij Harald aan het einde van de 3e set voor Ronald een ijzersterke invalbeurt beleefde. De verdediging was ook weer helemaal op orde en de blokkering stond als een huis. Resultaat van beide sets was 17-25 en dat zijn dan 5 punten bij de 2 van vorige week. Niet slecht voor een nieuwkomer in de 3e klasse toch?
We hopen deze tendens de komende tijd nog door te kunnen trekken en kijken al weer met veel plezier uit naar onze volgende wedstrijd komende vrijdag thuis tegen Vives 6.
Hopelijk gooit corona niet nog meer roet in het eten.

Een trotse coach.

Komende activiteiten
  

:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!