Loading color scheme

Eindelijk!

Eindelijk onze eerste wedstrijd, in de 3e klasse

Met de doelstelling om dit jaar met veel plezier te spelen en dan maar te zien hoe ver we gaan komen zijn we gestart aan het seizoen. De eerste ronde waren wij vrij, en de wedstrijd in de 2e rond werd uitgesteld vanwege Corona in de kantine bij de tegenstander. In een verder lege sporthal (de andere wedstrijden waren allemaal laat) traden wij met 7 man aan tegen Majella H4, en met Fred als onze coach.

De eerste set lieten wij zien niet onder te doen voor de tegenstander en te knokken voor ieder punt. Helaas ging het op cruciale momenten in de eindfase net mis (28-30). De 2e set was onze eerste setwinst in de 3e klasse, en overtuigend ook (25-11), waarna we in de 3e set met gelijke munt werden terug betaald (11-25).

In de 4e set stroopten we de mouwen op en trokken vol enthousiasme ten strijde. Met 25-15 sleepten wij er een 5e set uit. Als snel stonden we ver achter, maar we haalden het toch weer terug. Ook in deze set ging er in de eindfase net iets teveel mis. Onder toeziend oog van de andere teams die laat speelden (pas op met de Corona regels!) gingen we uiteindelijk met 20-22 ten onder. Al met al geen onaardige start en we hadden meer punten behaald dan de tegenstander. Nu lekker trainen op de service-pass en dan maar zien hoe dit seizoen zal eindigen.

De eerste wedstrijd zit er op: 3e klasse, VC Houten H2 is gearriveerd! 

Ronald Jan

Komende activiteiten
  

:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!