Loading color scheme

“SV-Corona-Houten” naar Schoonhoven

Vol goede moed reden we dit keer naar Schoonhoven, de plaats waar Marleen is opgegroeid en haar familie nog steeds woont. Op de vraag waar ze nu zijn als supporter, antwoord ze: “oh nee hoor, dat vind ik veel te spannend als ze komen kijken”... Haha 😆.
De zaal in Schoonhoven is nog in dezelfde staat als in Marleen’s jeugd, een ouderwetse houten vloer en redelijk laag plafond.

De tegenstander zag er in vergelijking met ons team iets jonger uit ... ;-) maar ach, het gaat uiteindelijk toch om de vlieguren en die hebben we ruimschoots in huis!
In verband met de kans op besmettingsgevaar voor het inmiddels “overbekende” Corona-virus, mochten we elkaar eigenlijk geen handen schudden of high fives geven, op advies van Nevobo.

De tegenstander was gelukkig niet bang voor mogelijke “Corona-handjes” uit Houten, dus er werden gewoon handen tegen elkaar geklapt om elkaar een fijne wedstrijd te wensen.

Het begin van de wedstrijd was rommelig, wat onnodige fouten, we kwamen niet goed in ons spel. Helaas 1e set verloren met 25-20. Daarna ging het soepeler draaien! De passes lukten beter, posities duidelijker en we konden ons eigen spelletje maken 17-25. Vol goede moed de 3e set in... daar kwam weer een “down”. Het lukte niet om de flow van de 2e set door te zetten, waardoor we deze niet konden winnen. Maar... daarentegen liep het de 4e set gesmeerd en konden we deze ruimschoots met 25-16 op onze naam schrijven.

Dit maakte een tussenstand van 2-2 in sets. Op naar de 5e en beslissende set! We kwamen gelijk wat punten achter, waardoor Jeannette besloot een time-out aan te vragen. Dit bleek tactisch heel goed te zijn. Het lukte daarna om meer druk uit te oefenen en punten te maken. Halverwege kwam Nienke aan de beurt met een heerlijke service-reeks. Tegen deze harde ballen kwam weinig tegenstand! Yes, na een wedstrijd met ups en downs konden we als winnaar gaan douchen met een 3-2 overwinning!!

Jeanette, bedankt dat je ons wilde coachen, heel fijn! En Florijn, super dat je ons team kon komen versterken als middenspeler, dat ging prima!

Helene

Komende activiteiten
  

:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!