Loading color scheme

In sneltreinvaart

Op woensdag 22 januari vertrokken we zonder onze vaste coach Marijke naar Moordrecht. Het was wel even wennen om midden in de week een wedstrijd te spelen maar we zouden er met z’n allen wat moois van gaan maken! We hadden helaas een valse start, doordat Marleen geblesseerd raakte tijdens het inspelen. Helaas kon ze daardoor de hele wedstrijd niet meer mee doen. Dat was wel even een tegenvaller! Maar we hadden gelukkig Karin, die ons als team erdoor heen coachte.

De eerste set moesten we even op inkomen. We merkten dat we het tempo omhoog moesten brengen en voor elke bal moesten gaan. De tegenstander had regelmatig een lucky-bal waardoor we net niet sterk genoeg waren. Helaas verloren we deze set met 25-16. 

Maar in de 2e, 3e en 4e set kwamen we geweldig terug. We zetten meer druk, hadden een sterk blok en we hadden mooie, lange rally’s. Ook op onze service behaalden we veel winst! Daarnaast zorgden de spelverdeelsters voor veel verrassingen, waardoor de tegenstander daar niet meer op kon anticiperen. Dat leverde ons mooie punten op maar het gaf ons ook zelfvertrouwen.

In de laatste set werd het nog even spannend omdat er door de tegenstander werd ingelopen. Gelukkig kregen we na een time-out weer de controle terug en sloten we de 4e set af met 25-18. We mogen best trots zijn op dit resultaat aangezien we met elkaar voor elke bal gingen en we meer regie en duidelijkheid hadden in het veld met als resultaat, de winst! De tegenstander gaf na afloop aan, nog nooit zo vroeg klaar te zijn met een wedstrijd! Dat zegt wel wat toch?

Hanneke

Komende activiteiten
  

:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!