Loading color scheme

Een WhatsApp-verslag

Het is zaterdagochtend 25 januari. Ik, Gerlinde, kijk op mijn horloge en weet dat op dit moment de eerste wedstrijd van ons vierde toernooi dit seizoen wordt gespeeld. Helaas kan ik er niet bij zijn, want ik ben onderweg naar huis na een heerlijke week wintersport. Dit keer moest het team dus zonder aanvoerder op pad. Het was even spannend of we überhaupt een team van 6 zouden kunnen opstellen, want ook Trudy en Florijn hadden zich voor dit toernooi afgemeld. Daarnaast was het nog onzeker of Saskia mee zou kunnen doen in verband met blessure. Gelukkig is er altijd hulp vanuit de andere recreanten teams en konden Jolanda en Claudia invallen.

Met dit toernooi zijn we alweer over de helft van het seizoen. Na een stroeve start hebben we het afgelopen toernooi voor het eerst een serieus aantal punten binnengehaald. Als we deze lijn aanhouden hoeven we niet te degraderen naar een lagere poule.

10.38 ping! Berichtje in de groepsapp van Saskia: Eerste wedstrijd: 4 punten en allemaal super goed gespeeld!

11.40 ping! Wederom een berichtje van Saskia: 2e wedstrijd 2 punten.

11.42 ping! Saskia: 3e wedstrijd 4 punten. Tegen de nummer 3. Briljant gespeeld!

Inmiddels krijg ik ook een aantal filmpjes doorgestuurd met het bewijs dat er lekker wordt gespeeld. Zo zijn er lange rallys te zien, wordt er goed aangevallen en wordt voor iedere bal gegaan! Daarnaast wordt het team vanaf de zijlijn gecoacht door niemand minder dan onze trainer Karin.

Om 12.43 ping! Saskia: Laatste wedstrijd 2 punten. Hard gewerkt en verdiend.

Het team haalde vandaag maar liefst 12 uit 16 punten binnen! De hoogste score tot nu toe!! Na de evaluatie van Karin kon het team van de welverdiende bitterballen genieten!

Gerlinde

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!