Loading color scheme

Uitdagingen voor Dames 2

16 november 2019 - De wedstrijd van Dames 2 tegen Animo’72 dames 1. Met maar 6 spelers (en 3 auto’s en 3 begeleiders (coach Marijke en spelers Karin en Laura) gingen we op pad naar het mooie, maar kleine Zegveld. Deze dag gaf een aantal uitdagingen:

De kleedkamer bleek de herenkleedkamer te zijn... maar gelukkig kwamen er geen ongenode gasten binnen. Uitdaging 1 geslaagd!

De zaal was niet ruim, maar volgens de scheidsrechter (die behoorlijk streng was) lag er minimaal 2 meter achter de servicelijn. Dus een voet in het veld bij het serveren was geen optie. Tijdens de wedstrijd hebben we geen enkele voetfout gemaakt, dus... Uitdaging 2 geslaagd!

We waren vanwege blessures, zwangerschap en leuke uitjes maar met 6 spelers, dus de opdracht was volhouden tot het eind zonder blessures op te lopen (en dat is op onze leeftijd een hele prestatie!). En tja, we zijn allemaal ongeschonden door de strijd gekomen... Uitdaging 3 geslaagd!

Onze tegenstanders waren “oude rotten in het vak”, dus we moesten extra alert zijn op prikballetjes en plaatsballen in de hoeken. We hebben behoorlijk wat ballen van de grond gehaald, door vooral gewoon te gaan voor elke bal, dus... Uitdaging 4 geslaagd!

We speelden tegen een team dat in de top 3 van onze competitie staat, dus de opdracht was in ieder geval wat puntjes te halen. En dat is, ondanks de floaterservice waar we erg veel moeite mee hadden, en dankzij het serveren op nummer 10 van Animo, en natuurlijk ons keiharde werken, gelukt. Een eindstand van 2-3 (25-16, 19-25, 25-19, 19-25, 6-15) was het resultaat en ondanks het verlies, toch naar tevredenheid, dus... Uitdaging 5 geslaagd!

Deze dag hebben we de uitdagingen volbracht... Op naar de volgende uitdaging: eindigen in het linkerrijtje!

Nienke

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!