Loading color scheme

Ballen van de grond, en lachen is gezond

1 november 2019 - Na onze glansrijke overwinning van vorige week kwamen we maandag met vleugels op de oefenwedstrijd tegen mix 1. Zonder al te veel uit te wijden, kunnen we concluderen dat onze vleugels afgenomen zijn... Of nee, dat we die af hebben laten nemen. Met een wedstrijd tegen de nummer 3 (met een wedstrijd minder gespeeld dan de nrs 1 en 2) gingen we toch met iets minder vertrouwen naar de Galgenwaard. Wie weet pikken we toch iets op van de positieve vipe die er dit seizoen voor FC Utrecht in dit stadion hangt...

Oeps, kneiterlange meiden aan het net. Maar onze altijd positieve coach Marianne wist ons op te peppen. We kregen twee opdrachten: ballen van de grond, en positief blijven. Vier je successen, maar kom vooral ook samen als het even niet lukt. Over de wedstrijd kunnen we kort zijn: we hadden nagenoeg geen antwoord op de service van het merendeel van de meiden van Boni DS7, en als we de bal al terug kregen legden de lange meiden aan het net hem direct weer bij ons op de grond.

Resultaat: 25-8, 25-12, 25-13. Voor de laatste set was de opdracht: hoger dan 13 punten, bij voorkeur minstens 15. Helaas, de koek was op, de fut was er uit, het vertrouwen was weg en niets lukte. De laatste set eindigt in een 25-10 overwinning voor Boni DS7. Ze waren letterlijk en figuurlijk een maatje (of 3) te groot voor ons.

Maar, we dropen niet met onze staart tussen onze benen het veld af. Want we hebben elk punt gevierd. We hebben weinig gemopperd op elkaar en op de scheids, minder dan anders op ons zelf en er werd zelfs gezongen en gelachen. We komen er wel. Het samensmelten van 2 teams is geen makkelijke klus, maar stapje voor stapje vinden we elkaar. En dat hebben we toch maar mooi meegenomen uit de Galgenwaard!

Rachel

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!