Loading color scheme

Het eerste toernooi

Op 5 oktober was het dan zover. Het eerste toernooi van de dames recreanten in IJsselstein. Gelukkig hadden we in de eerste twee wedstrijden hulp van Saskia en de laatste 2 van Gerlinde beide van de mix. En natuurlijk ging onze vaste coach Sjon ook mee.

De 1ste wedstrijd moesten we tegen VV boni 3. Het was even inkomen en helaas verloren we de eerste set. De tweede set begonnen we met goede moed en was een spannende set die we uiteindelijk gewonnen hebben met 1 puntje verschil. Wat was het spannend! Yes de eerste 2 punten zijn binnen.

Dan de wedstrijd tegen VTC Woerden en ook hier pakken we 2 punten door 1 set te winnen. Even pauze en bijkomen en wat krachtvoer naar binnen om door te gaan met de laatste 2 wedstrijden die we gelijk achter elkaar moeten spelen, dat zal wel even pittig worden.

De 3de wedstrijd spelen we tegen Vlerk en het gaat super, de ene punt na de andere wordt gescoord en wat zitten we lekker in de wedstrijd. Er wordt mooi gespeeld en winnen de ene set met 22-13 en de andere met 25-13. Yeeh we hebben 4 punten en gelijk moeten we door met de volgende wedstrijd.

De 4de wedstrijd is tegen Limes 6 waarvan we al hadden gezien dat ze goed speelden. We beginnen de wedstrijd en merken dat dit een lastig team is dat vooral erg sterk is in het blokken. Helaas verliezen we de eerste set. De tweede set gaan we redelijk gelijk op maar helaas lopen we gedurende de wedstrijd toch redelijk wat punten achter. Dan is Gerlinde aan de buurt met de service en de tegenpartij heeft het moeilijk, de ene na de andere bal pakken ze verkeerd en dat resulteert in een gelijkstand op een gegeven moment. Wij worden alleen maar enthousiaster en de tegenpartij wordt steeds chagrijniger. De klokt tikt door. De ene service na de andere wordt zowel van ons als van de tegenpartij in het net geslagen. Het is 21-20 voor VC Houten en Limes is aan de service en dan gaat de bel dat het de wedstrijd voorbij is. Yeah we maken een vreugdedansje, wat zijn we blij dat hebben we toch mooi even gedaan!

We hebben een leuk toernooi gehad en lekker gespeeld en nemen een mooi aantal punten mee naar Houten. De eerste 10 punten zijn in de pocket! En een drankje hebben we dubbel en dwars verdiend. Op naar het volgende toernooi in november.

Maaike

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!