Loading color scheme

1!

Op 4 oktober 2019 werd de wedstrijd Timios DS 4 - Houten DS2 gespeeld. En het was een wedstrijd waarbij het getalletje 1 nogal eens om de hoek kwam kijken. Zo was het om te beginnen voor vele van ons de eerste keer dat wij in Boskoop speelden. Ook was het de eerste keer dat wij in deze samenstelling op het veld stonden nu Mirjam Dekker weer terug van vakantie is. Misschien wisten jullie het nog niet maar 1 van ons is zwanger van haar eerste kind en speelde zelfs de eerste set nog mee en wist met een aantal zeer goed geplaatse ballen zich nog zeer verdienstelijk te maken. De eerste set ging dan ook met 25-14 naar ons.

De tweede set ging het zeer lang niet zo goed en was het de eerste keer deze wedstrijd dat we tegen een achterstand aankeken. Gelukkig was het onze nummer 11 Jeanette, die in haar eentje ons terug wist te brengen van een achterstand van 24-19 naar een overwinning van 26-24!!

Ook in de derde set ging ons servicekanon door en serveerde zij een hele set bij elkaar. Misschien een beetje overdreven, maar zeker met de tweede set erbij komt Jeannette heel ver. We wisten ons deze set weer helemaal te herpakken en zo wonnen we met 25-6 ook de derde set.

De laatste set had wel een extra lading, want als wij niet zouden winnen, dan zou Karin in Boskoop blijven. Gelukkig voor haar ging ook de vierde set naar ons toe met 25-14.

Het is de eerste keer dit jaar dat we met 4-0 wisten te winnen en daardoor staan we na drie wedstrijden voorlopig eerste in de poule. Ja en Karin had ook iets met 1. De hele wedstrijd door riep ze dat, maar wat ze daar nou mee bedoelde???

Marleen

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!