Loading color scheme

Mix 1: De kop is eraf!🏐🎉

21 september 2019 - Afgelopen zaterdag reisden de mix 1 recreanten af naar Ijsselstein voor het eerste toernooi van het seizoen. Met een geheel nieuwe formatie, samengesteld met spelers uit de dames recreanten, heren recreanten, mix en competitie was dit onze eerste krachtmeting.

Het eerste toernooi is vroeg in het seizoen: met slechts 3 trainingen voorbereiding. In het recreatievolleybal heb je 4 poules (A/B/C/D). Wij zijn ingeschaald in de C poule. Aangezien we vorig jaar allemaal in de D klasse speelden was het dan ook spannend wat het niveau van onze tegenspelers zou zijn.

Daar gingen we dan, onze allereerste set. Het was meteen alle zeilen bij zetten met een krachtige servicereeks van de tegenpartij. Helaas lukte het ons niet om de voorsprong die hiermee was behaald weer in te halen. De tweede set lukte het ons wel om de tegenstander bij te houden. Met een aantal mooie aanvallen, reddingen en wat prikballetjes haalden we de 2e set binnen en daarmee ook de eerste 2 punten van dit seizoen.

Helaas bleef het bij deze 2 punten. Bij de wedstrijden die volgden werd helaas duidelijk dat we nog niet helemaal goed op elkaar zijn ingespeeld. Het lukte niet om de rust in het team te bewaren. Dit in combinatie met een aantal sterke aanvallen en service druk van de tegenpartijen zorgde ervoor dat we iedere keer een achterstand. opliepen die moeilijk was om weer recht te zetten. Toch lukte het een aantal keer om weer terug te komen in de wedstrijd en werden sets met slechts enkele punten verschil weggegeven.

Aan de inzet en de sfeer lag het in ieder geval niet. Het team gevoel is daar en doordat we van ons lieten horen wist heel de sporthal dat VC Houten van de partij was 🤪. Na afloop was het dan ook tijd voor een drankje en bittergarnituur 😊.

Naast de 2 punten gingen we daarom met een goed gevoel, en een mooie lijst aan input voor de trainingen, terug naar Houten.

Gerlinde

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!