Loading color scheme

Een fantastische avond/nacht!!

5 april 2019 - Wat gaat de tijd hard, alweer de laatste wedstrijd van het seizoen! Daar wilden we als team extra ons best voor doen. Ons beste “(nijl)paard van stal”: Els ..... gaat vandaag haar carrière als volleybalster beëindigen na 40 jaar volleybal 🏐

Van tevoren was er door Dames 2 een extra groepsapp aangemaakt, uiteraard zonder Els ;-).... om de nodige afspraken en ideeën rond te appen! Voorpret is leuk!

Els is altijd ruim op tijd aanwezig voor de wedstrijd, dus de versiercommissie was dit keer extra vroeg in de sporthal om de slingers en ballonnen op te hangen. Els zelf had echter geen idee dat de decoratie er hing voor haarzelf.... Haha! Dat moest even ingefluisterd worden door Fred: “Leuk hè Els de versiering voor jou?” “Is dat voor mij?? Echt??"

We begonnen voor het eerst dit jaar met ons complete team, zelfs Machteld was erbij! En Linda heeft 1 punt meegespeeld :-) We wilden super graag een lekkere wedstrijd spelen, zeker om Els een mooie afsluiting te geven. En..... yes, dat is dubbel en dwars gelukt! We konden continue druk houden op de tegenstander, stonden heerlijk ontspannen te spelen. Iedereen genoot zichtbaar, wat een feestje met elkaar!!
Ook ons plan om Els een publiekswissel te geven in de 4e set, was prachtig! Totaal onverwacht voor Els, maakte Marijke het wisselgebaar en wees naar Els! Daarna volgde een mooie oranje kroon op het hoofd van Els, met vervolgens alle spelers en toeschouwers in de sporthal die zongen:

🎶Els wat was het mooi, Els wat was het mooi! Wat hebben wij jou veel jaren gezien, zo mooi zo mooi 🎶

En.....🎶Elsje bedankt, Elsje bedankt, Elsje, Elsje, Elsje bedankt 🎶

Een prachtig en ontroerend moment!
Daarna nog even ons best doen om de laatste punten binnen te halen. Een uitslag om trots op te zijn: 25-14 / 25-13 / 25-16 / 25-12

Maar.... de avond was nog niet afgelopen. Een Karaoke-party stond op ons te wachten bij Eddy! Dus snel douchen en naar Eddy. Het was een supergezellige avond! Leuk dat de teams van Cratos en Protos bleven hangen en actief meededen! Iedereen heeft gezongen, Els uiteraard met het “Nijlpaard-lied”!! En natuurlijk heeft Gerdien ons team ruimschoots vertegenwoordigd met haar mooie stem. De lichten werden uitgedaan om 3.00 uur.... een avond/nacht om nog lang over na te praten! Yeahhhh!

Helene

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!