Loading color scheme

De laatste wedstrijd van Dames 4

Op vrijdagavond 12 april gingen wij naar Maarssen voor de laatste wedstrijd van dit seizoen. Het was even wachten op de tegenstanders; die bleken weinig haast te hebben. De tegenstander weet al langere tijd dat ze kampioen zullen worden. Zou dat ons kans bieden om een setje (of meer) te pakken?

De eerste twee sets verloren we helaas. Tijdens de derde set ging ons spel beter en leek de tegenstander de concentratie te verliezen. Het werd een spannende set, maar we wonnen hem niet. De vierde set vergeten we maar gauw, want dat was de minste van de vier.

Onze allereerste en onze allerlaatste wedstrijd was tegen deze tegenstander uit Maarssen. Beide wedstrijden eindigden in 4-0 voor de ander, met 54 punten voor onszelf. Het aantal punten is niet gegroeid, maar ons spel is wel echt beter geworden dit seizoen.

Door het bestuur (Claudia, bedankt voor je komst!) werden we getrakteerd op bitterballen en een drankje in de bar. We eindigen een-na-laatste in de poule. Al met al kijken we goed terug op het afgelopen seizoen. We zullen komend seizoen enkele teamleden moeten missen helaas. En zien we elkaar terug in Dames 4? Of zal de vereniging weer terug moeten gaan naar 3 Dames-teams? We wachten het af...

De teamfoto bij het verslag is gemaakt bij onze eerste wedstrijd. Coaches, trainers, publiek; bedankt!

Veerle

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!