Loading color scheme

De laatste competitiewedstrijd, maar H2 is nog niet klaar

13 april 2019 - Met 6 spelende teamleden en Harald als ondersteuning togen we zaterdagmiddag naar Lopik waar we om half 4 moesten aantreden voor onze laatste competitiewedstrijd tegen LVV. Omdat de jeugd die voor ons aan het spelen was aanzienlijk meer tijd nodig had, werd dat kwart over 4. Dan kun je vast wennen aan de hal zou je denken. Maar niets was minder waar.

In die eerste set werd er veelvuldig 'UIT' geroepen en viel de bal vervolgens toch (ruim) binnen de lijnen. De tegenstander zat wel lekker in de wedstrijd, maar wij hadden wat opstartproblemen. Naar het einde van de eerste set toe kropen we wel steeds dichterbij, maar moesten de winst aan de tegenstander laten. Het werd 25 - 22.

Dat konden we beter doen was de algemene stemming. En dus trokken we voortvarend ten strijde in de 2e set. De pass liep lekker en met veel variatie in de aanval en Wouter die zijn directe tegenstander op het midden volledig onder controle had liepen we uit naar een mooie voorsprong die we ook niet meer uit handen gaven. Nog even commotie omdat de genoemde middenaanvaller toen hij toch nog een keer scoorde zo uit zijn dak ging dat de bal door hem snoeihard onze kant op werd geschopt en tegen de ramen boven het veld aan kwam. Het werd snel gesust. De eindstand in deze set werd 19 - 25.

De derde set trokken we de goede vorm redelijk door, al hadden we wel een fase waarin de pass toch wat moeilijk bij de spelverdeler kwam. Maar ervaren rotten als we allemaal zijn, en Wouter die overal wel een mening over had en een opbeurende opmerking paraat had, trokken we ook deze set aan het langste eind. Het werd 21 - 25.

De 4e set gaven we niets meer weg. Omdat de tegenstander toch een taaie tegenstander bleek, werd het toch nog 19 - 25. We begonnen ook wel trek te krijgen, en een enkel lid moest op zoek naar alternatief vervoer, omdat het de persoon die hem kwam ophalen allemaal te lang duurde ;-) . Nu hadden we van LVV een uitnodiging gehad om omdat het de laatste wedstrijd van het seizoen was, gezamenlijk met heel LVV de maaltijd te nuttigen. Omdat velen van ons al andere afspraken hadden, hebben we dat leuke aanbod toch afgeslagen. Het rook prima overigens.

Maar Heren 2 is nog niet uitgespeeld dit seizoen. Komende zaterdag 20 april mogen we om 10:00 uur aantreden in Weesp voor een 2-tal opvullingswedstrijden. Tegen Keistad en ALLVO zal dat zijn. Komen we toch nog aan een twintig tal wedstrijden dit seizoen. Hopelijk weten we daar nog munt uit te slaan zodat we komend seizoen in de derde klasse kunnen gaan uitkomen en daarmee het gaatje dat was ontstaan met H1 toch weer te kunnen dichten. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom in de Aetsveld sporthal. Voor wie 10:00 uur te vroeg is, om 12:30 staat onze 2e wedstrijd gepland.

Groeten, Fred

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!