Loading color scheme

Wie is de mol?

29 maart 2019 - Dames 4 tegen Vives dames 7. Hoewel ze geprobeerd hadden de wedstrijd te verzetten, stond er toch een volledig team en dan niet eens met jeugd die wij verwacht hadden. Dus geen snel, maar wel een ervaren team, dat zou moeten kunnen.

De eerste set werden prachtige aanvallen, zoals die waarbij Cindy indraaide en de bal in de hoek sloeg, afgewisseld met te veel eigen fouten en organisatiefoutjes waar we nog flink op moeten trainen, zoals de aanvalsdekking. Ook hadden we weer moeite met het opvangen van de service, waardoor we toch te ver achter kwamen te lopen. Uiteindelijk ging de set met 22-25 verloren.

De 2deset mochten we zelf beginnen met serveren en konen we gelijk een aardige voorsprong opbouwen. Die we ook lange tijd hebben kunnen vast houden. Helaas slopen er tegen het eind van de set weer te veel fouten in het spel. Of was de mol even aan het oefenen voor zondag? Hoe het ook zij we verloren toch weer de set (22-25).

Als we nog voor de beloofde bitterballen wilden gaan zou het nu in de 3deset moeten gebeuren. Gesteund door onze vaste supporters met hun steeds verder uitbreidende orkest gingen we ervoor.  We opende de set met een harde aanval van Mandy en stonden dus weer van meet af aan voor. Even later zette zij met haar service de tegenstanders flink onder druk. Met mooie passes, prachtige aanvallen of slim geplaatste ballen bleef de voorsprong deze keer wel behouden. Met 25-13 was deze set voor ons.

Dit smaakte naar meer en met het devies never change a winning team, bleef de opstelling in set 4 hetzelfde. Weer begonnen we met een prachtige aanval en was het eerste punt voor ons. Toch werd het geen kopie van de 3deset. Het leek helaas dat we al ons kruid in de vorige set hadden verschoten en de energie snel op was. Ook een wissel kon het tij net keren. De set ging met 18-25 toch weer naar Vives. Hoewel er stappen gemaakt worden, iedereen zeer positief en enthousiast is, blijven de resultaten nog steeds achter bij de verwachtingen. Misschien hebben we meer resultaat als we zondag de mol gaan spelen met het hele team inclusief trainers en coaches. Hierover valt in een ander verslag meer te lezen.

Achteraf hoorde ik dat de 1steset ook onnodig verloren was gegaan. Waren dit dan toch geen eigen fouten en ook sabotage door de mol?

Groet,

Karen

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!