Loading color scheme

Verslag van onze junior reporter

2 maart 2019 - Om 11:40 was de eerste wedstrijd van VC Houten, ze moesten volleyballen tegen Vlerk, de laatste plek van het speelschema. VC Houten begon deze speeldag op de elfde plek. Ik vond persoonlijk dat Vlerk heel erg fanatiek was. Na elke punt die ze scoorden klapte ze even of deden een yeah. Dat is afleidend voor het andere team, en slim voor Vlerk dus. Houten won uiteindelijk in die wedstrijd wel met 2-0. Om 12:10 was deze wedstrijd afgelopen. Daarna hoefde Houten een keer niet te spelen, het was dus koffietijd. Om 12:50 moest Houten weer spelen. In de pauze kwam Leo van het bestuur nog even langs. Het was erg gezellig en om kwart voor één gingen ze weer de kant op.

De tweede wedstrijd was het de beurt aan VTC Woerden 6 om te proberen van ons te winnen, maar voor hen tevergeefs. VTC Woerden 6 stond op dat moment nog zevende, VC Houten elfde dus het was logisch als VTC Woerden 6 won. Dat gebeurde dus niet. VC Houten won alweer met 2-0, net als de eerste wedstrijd. VC Houten had er wel erg veel zin in vandaag. Het team was fit, helemaal super. Dat was ook wel nodig als we alles wouden winnen.

Om 5 voor half 2 moesten VC Houten gaan fluiten. Dat kan je beschouwen als een soort pauze maar je moet constant opletten.

Om 2 uur moest Houten weer spelen, dit keer tegen De Valk 4. De eerste helft was een makkie, maar de tweede helft werd slechts met 22-21 gewonnen. Dat waren dat toch weer 2 punten erbij. De gehele wedstrijd werd “weer” gewonnen met 2-0. Daarna hoefde VC Houten een heel uur niet te spelen. Maar om 5 over half 3 had Houten gewoon effe een half uurtje pauze. Natuurlijk weer koffie drinken. Om 10 over 3 moest VC Houten weer fluiten.

En de laatste wedstrijd had VC Houten te spelen om kwart voor 4 tegen VTC Woerden 7. Toen we de eerste helft al hadden verloren werd Houten een beetje wanhopig. Ze kunnen helaas geen 16 punten meer halen, en het doelsaldo gaat daar ook natuurlijk nog van naar beneden. Maar toen VC Houten de tweede helft ook had verloren was Houten natuurlijk wel jammer geëindigd.

VC Houten had het super goed gedaan vandaag, en die 12 punten zijn dik verdiend vind ik zelf. VC Houten begon vandaag met -40 doelsaldo is ‘m geëindigd met -27. Bovendien begonnen ze op de elfde plek vandaag, en ze eindigden op de zevende plek. Dat is een supergrote stijgende lijn. De coach van VC Houten had nog gezegd dat bij zestien punten met kleren en al in het zwembad naast de sporthal zou springen. Dat is helaas dus niet gelukt.

Junior reporter Thijs (9 jaar)

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!