Loading color scheme

Onze vaste verslaggeefster ziek, wat nu?

8 februari 2019 - Wij zijn bij D3 zo gewend (lees verwend) dat na elke wedstrijd ons verslag door Heleen geschreven wordt (daar zijn wij allemaal heel erg blij mee, dankjewel Heleen!!) en dat op het moment dat zij er een keer niet bij is, er geen verslag komt. En dat kan natuurlijk niet…

Afgelopen vrijdag speelden wij thuis tegen Jupiter DS4. Zij staan 1 plek boven ons (wel met 1 wedstrijd minder en 7 punten meer) dus wij hoopten hier wat punten te kunnen pakken. Heleen helaas ziek, maar verder was gelukkig iedereen (8 vrouw sterk) aanwezig.

De 1e set begon goed en wij leken op de overwinning af te gaan, tot… de servicebeurt van 1 van de speelsters van Jupiter. Hier hadden wij nogal moeite mee met als gevolg dat wij deze set helaas toch verloren: 20-25. Achteraf is dit de set waarvan wij vonden dat wij deze echt hadden moeten pakken, maar helaas :(

Set 2 leek erg op de 1e set, goed gespeeld maar die service-pass bij die 2 speelsters die zo goed serveerden bleef erg lastig… Deze set verloren we met een iets groter verschil: 18-25.

Set 3 en 4 verliepen een beetje hetzelfde als de voorgaande sets, alleen met dit verschil dat wij zelf het gevoel hadden dat wij deze 2 sets minder goed speelden als de voorgaande sets (alsof we er niet echt meer in geloofden) en dit was ook aan de setstanden te zien: 17-25 en 14-25.

Helaas voor ons dus geen punt(en) deze wedstrijd, maar over het geheel gezien hebben wij wel lekker gespeeld en dat is ook niet geheel onbelangrijk. Volgende training toch nog maar weer eens flink trainen op de service-pass?!

Karin

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!