Loading color scheme

Woensdag-wedstrijd

30 januari 2019 - Afgelopen woensdag had dames 4 een uitwedstrijd tegen MVC in Moordrecht op het programma staan. Omdat de weersvoorspelling er niet zo goed uitzag, hebben we na veel wikken en wegen op de app uiteindelijk toch besloten om de wedstrijd te gaan spelen. Het grootste deel vertrok wat eerder dan dat we normaal zouden doen, vanwege het weer en eventuele files, sommigen kwamen gelijk uit het werk. Uiteindelijk waren we er te vroeg en hebben we nog even wat kunnen drinken voordat de wedstrijd zou beginnen. 
 
In de eerste set liepen we eigenlijk meteen achter de feiten aan. We moesten nog even inkomen. Op een gegeven moment kwamen we er iets beter in en werd het uiteindelijk nog 25-16. Ondanks de verloren set hadden wij het idee dat het er wel in zat. De tegenstander had veel geluk gehad met ballen die via de netrand gingen in de eerste set. Ook in de tweede set gingen zij hier mee verder. Deze set werd 25-15.
 
In de derde set ging het vanaf het begin gelijk op. De rally's werden ook steeds langer. bij een stand van 13-13 begon de tegenstander toch weer wat uit te lopen. En ja hoor, weer mede door ballen die via de netrand bij ons op de grond kwamen werd deze set met 25-17 verloren.
 
Tijdens de vierde set zaten weer lange rally's die dit keer vaak naar de tegenstander gingen. Vaak kwam dit weer door een bal via de netrand of door een eigen gemaakte fout. Deze set werd met 25-11 verloren. 
 
Op de weg terug naar huis bleek dat toen we dichter bij huis kwamen het meer en meer gesneeuwd had. Hierdoor hebben wij er wat langer over gedaan dan de heen weg, maar we zijn gelukkig allemaal veilig thuis gekomen. 
 
Helaas zat een overwinning er niet in deze wedstrijd, maar vrijdag weer een kans. Hierbij willen wij ook Gert bedanken voor het coachen.
 
Mandy
Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!