Loading color scheme

Zes blije dames en 1 man

6 dames togen zaterdag 26 januari onder begeleiding van coach Sjon met veel enthousiasme naar Vianen. Helaas vond Gerlinde haar ski-vakantie belangrijker dan volleybal.....  ;-)

De eerste wedstrijd verliep super, mooie passes, goede set ups en bam scoren. Eerste 4 punten zijn binnen.
Op naar de volgende wedstrijd, gemotiveerd en vol zelf vertrouwen gingen we aan de bak. De trainingen van Karin werpt zijn vruchten af, free ball, moeilijke ballen omhoog spelen, en de 3 R-en Rust, Roepen en Routine! Bam de volgende 4 punten ook binnen. Onze dag kon niet meer stuk.

Wedstrijd 3, toch wat nerveus, tegenstander staat toch op de vierde plek. Na bemoedigende woorden van de coach gingen we er weer volop tegenaan. De tegenstander was zeer onder de indruk van ons mooie spel, na lange rally's wonnen we deze wedstrijd ook. Hup weer 4 punten in de pocket.

Laatste wedstrijd mochten we tegen een jong rommelig en laag genoteerd team. We hadden de hoop om weer 4 punten te scoren, maar helaas, de puf was er een beetje uit en de gekke snelle ballen van de tegenpartij daar konden we niets mee!!! 0 punten. 

Maar wat hebben we een mooie speeldag gehad, goed voor ons zelfvertrouwen. Moe maar zeer voldaan gingen we weer naar huis. Volgende keer gaan we echt aan de bitterballen :-)

Marjon.

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!