Loading color scheme

Never change a winning team

Met 2 geblesseerde spelverdelers als coaches op de bank (Berend moest fluiten), Gert Jan op vakantie, en Harald op zakenreis bleven 6 spelers over voor de wedstrijd tegen LVV. Geen tegenstander om te onderschatten, want ze staan 3e in onze poule en zijn, samen met ons, verantwoordelijk voor de 4 verloren sets van de soevereine koploper VV Utrecht (beide teams pakten 2 sets).

We hadden op de training al afgesproken dat we LVV vroeg onder druk zouden zetten, om duidelijk te maken dat wij de enige echte uitdagers van de koploper zijn in onze poule. Als startopstelling 1 voor-achter wijziging op de buitenpositie, verder geen verrassingen.

We kwamen er in de eerste set al snel achter op welke wijze LVV punten heeft gepakt tegen de koploper. Veel ballen werden in 2-en gespeeld en diep achterin gelegd. Wij hadden daar even geen antwoord op en speelden slordig. Wat ook niet hielp was dat we veel servicefouten maakten.

Na een flinke achterstand en wat opbeurende woorden van onze coaches, besloten we om niet op te geven, ons beter voor te bereiden, en niet mee te gaan in het slordige spel van de tegenstander, maar ons eigen spel te blijven spelen. Uiteindelijk werd door hard knokken de eerste set alsnog binnengehaald. In de daarop volgende sets werd de voor-achter wissel op de buitenpositie weer rechtgezet. We kwamen niet meer in de problemen en houden zo de druk op de koploper en de tweede plaats stevig in handen.

Daarna een lekker biertje en bitterballen bij Eddie's. Op naar de wedstrijd tegen de koploper (onze enige wedstrijd in februari), hopelijk dan weer met een volledige bezetting.

Nummer 14.

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!