Loading color scheme

Geen violen en geen trommel en geen fluit

25 januari 2018 - Na de zege van vorige week (onze eerste gewonnen wedstrijd) stonden we vol goede moed op het veld. We zouden iedereen wel een poepje laten ruiken en vanaf nu gewoon alles winnen!
Maar ja... hoogmoed komt voor de val en tegen de nummer 5 spelen ipv tegen de nummer 11 is ook wel weer een groot verschil.

Set 1 verliep dan ook niet helemaal zoals we zouden willen, we verloren met 17-25. Op zich niet slecht en het kon natuurlijk nog alle kanten op, dus met nog wat goede tips van onze coach stonden we klaar voor de volgende set. Die verliep echter dramatisch...

De passes gingen alle kanten op, onze spelverdeler liep de benen onder haar lijf vandaan en met een magere 8 puntjes dropen we af na de tweede set. Woorden schoten te kort bij Willem, hij wist echt even niet waar hij moest beginnen. Vorige week ging t allemaal zo goed en nu liep het ineens totaal niet meer.

Beter roepen, gerichter aanvallen, sterker blokken, ruimer passen en vooral ook goed serveren. We wisten wat ons te doen stond en de derde set hebben we echt wel laten zien dat we een geduchte tegenstander waren voor deze (ietwat chagrijnige) tegenstander. Het stond 18-23 en oef wat werd het spannend! 19-23 / 20-23 / 21-23... we kropen langzaam maar zeker dichterbij... paniek aan de overkant, nog wat meer gemopper en een time-out, ze waren echt van hun stuk gebracht. Konden we daar gebruik van maken en deze set dan winnen? Aan het zingen lag het niet “puntjes voor Houten” en “Houten dames 4 olé olé” galmde over het veld. Maar helaas mocht het toch niet baten, met 23-25 verloren we deze spannende set.

De laatste set was met 10-25 ook weer niet bepaald eentje om trots op te zijn. Waar het nou precies aan lag, weten we niet. We hebben er nog een tijdje over na zitten praten en kwamen tot de conclusie dat het in ieder geval niet lag aan ons enthousiaste zingen. Maar het spandoek, de trommel en de toeter op de tribune hebben we wel heel erg gemist...

Better luck next time,
Groetjes Cindy (D4)

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!