Loading color scheme

Bitterballen?

Aan het begin van het seizoen beloofde coach Willem ons dat we bitterballen zouden krijgen bij onze eerst gewonnen wedstrijd. Zou dat er ooit nog van komen?

Vol goede moed reisden we naar Gouda. Google Maps had het even moeilijk om ons ook daadwerkelijk bij de Zebra-hal te krijgen, maar het lukte. We spelen tegen de een-na-laatste uit de poule (wij laatste met alleen verloren wedstrijden). Dit zou toch moeten lukken?

De tegenstander was jong en leek soms wat onzeker. Het blijkt dat ze een nieuw systeem speelden, afijn. Onze service ging goed en we hadden soms wat geluk. Roepen voor de bal blijft een aandachtspunt. We wonnen set 1 en 2 en dat ging best gemakkelijk. Het ging lekker! We werden wat zenuwachtig bij set 3, want nu konden we een wedstrijd gaan winnen...

En dat lukte! Ons geluk kon niet op. We konden het over niets anders meer hebben dan over bitterballen. En die smaakten nog lekkerder doordat we ook de vierde set wonnen! De tegenstander pakte max 15 punten per set. En we staan geen laatste meer in de poule. Missie geslaagd.

Veerle
Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!