Loading color scheme

Op de valreep

14 december 2018 - Net voor het einde van het jaar een verslag van de laatste wedstrijd van D2 in 2018. Vrijdagavond 14 december vertrokken we richting Kockengen voor onze wedstrijd. De hele wedstrijd leek een herhaling van zetten. Zodra de eerste speelster van Cratos begon te serveren, leken wij er even niet te zijn. We stonden alle sets dan ook snel achter met een punt of 6. De eerste set werd ondanks hard werken en vooral doorgaan maar nipt verloren (25-23).

In de tweede en derde set zorgde we voor afwisseling en door te blijven werken, was winst het resultaat. De vierde set, geen idee wat er gebeurde, maar we waren het even helemaal kwijt. Het resultaat een vijfde set.

Wetende dat een vijfde set maar tot de 15 punten gaat, was de belangrijkste les: zorg dat we bijblijven, 6 punten achter loop je niet zomaar meer in. Gelukkig werden we ‘ondersteund’ door drinkende en zingende heren van Cratos. De tegenstandsters werden er zenuwachtig van 😉, terwijl wij lekker doorgingen. Yes op de valreep gewonnen 2-3.

Een extra vermelding voor de prachtige ingehouden bal van Gerdien. Naast een mooi punt leverde dit bewondering op van de bank en medespeelsters. Wederom dank aan onze invallers Mandy en Karen. En onze eigen speelsters op Gerdien, Rebecca, Mirjam, Karin, Els en Bianca.

Bianca

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!