Loading color scheme

Met 4 punten terug naar Houten

Op vrijdag 16 november ging Dames 2 op weg naar Utrecht voor een potje tegen UVV/Sphynx D3. Ondanks alle blessures waren we met 8 vrouw sterk en natuurlijk onze coach Marijke. Dames 3 was ook van de partij dus VC houten was goed vertegenwoordigd in de Utrechtse sporthal. Het duurde even voordat we konden beginnen want Linda was illegaal aanwezig, maar nadat dit opgelost was begonnen we met de eerste set.

Nou en ik weet niet wat er met de tegenstander was, (en vrijdagavond half 10, is natuurlijk ook best pittig) maar er kwam vrij weinig terug. De knoertharde ballen van Gerdien zagen we 1 voor 1 op de grond vallen en we kregen het zelfs een beetje koud in het veld. Als dit de voorbode was voor de rest van de wedstrijd dan was het zo gepiept. Helaas het liep toch anders.... 

De tweede set werd er een nieuwe dame bij Sphynx in gezet, die erg goed en strak kon serveren. We hadden veel moeite om de bal onder controle te krijgen en Sphynx kreeg er steeds meer plezier in. Wij daarentegen werden steeds matter en minder enthousiast. Ondanks dat we tegen het einde van de set nog goed terug kwamen verloren we deze set met 25-23.

De derde en vierde set waren wederom spannend. Met setstanden van 25-21 en 26-24 was het inmiddels al bijna zaterdag geworden eer we klaar waren. Enkele mannen uit het herenteam van Sphynx kwamen nog aanmoedigen, maar toen ze de krachtige aanvallen van Gerdien voorbij zagen komen, werden ze steeds stiller en helaas Gerdien staat niet open voor een transfer naar Spynx Heren 1. Gelukkig hadden wij bij onze laatste punten de aanmoediging van onze Dames 3 en zo zagen we Rebecca met een prachtige bal langs de lijn het laatste punt scoren en konden we 4 punten mee naar Houten nemen.

Vrijdag om half 8 spelen we thuis tegen Taurus. Komen jullie ons aanmoedigen?

Machteld

Komende activiteiten
  
:


Een paar woorden over een wedstrijd... een verslag is leuk voor zowel iedereen die erbij was, als degene die er niet bij kon zijn. Een paar tips: Houd het kort, vergeet de setstanden en beschrijf vooral wat leuk/opvallend/gek/... was!