Loading color scheme

FysioWorkshop Houten

Blessure opgelopen tijdens de wedstrijd? Kun je niet voluit gaan tijdens de training? Bij FysioWorkshop Houten kunnen leden van VC Houten een gratis en vrijblijvend sportconsult inplannen. Een fysiotherapeut brengt je blessure in kaart en geeft advies en/of oefeningen mee voor thuis. Als fysiotherapeutische behandeling nodig is, kun je meteen een afspraak inplannen.

FysioWorkshop Houten biedt daarnaast ook de mogelijkheid om een Functional Movement Screen (FMS) af te nemen. De FMS-test is een test die ontwikkeld is om goede en minder goede basis fysieke eigenschappen van een sporter aan het licht te brengen. Daarmee wordt ook gekeken welke risico's op blessures een sporter loopt, om hier preventief wat aan te doen. Het afnemen van de test kost normaal gesproken € 60,-. Leden van VC Houten kunnen met drie personen tegelijkertijd de test laten afnemen voor € 20,- per persoon. Klik hier voor meer informatie over de test.

Voor het maken van een afspraak voor een sportconsult en/of een FMS-test, kun je bellen met FysioWorkshop Houten: 030-6390204. De praktijk is van 08.00 tot 21.30 uur telefonisch bereikbaar.